Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έφυγαν και γύρισαν τρέχοντας επειδή η ομάδα τους σκόραρε (video)

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έφυγαν και γύρισαν τρέχοντας επειδή η ομάδα τους σκόραρε (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/3/2023 13:28
Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στο φινάλε του προημιτελικού του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Ανεσί, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αποχωρούσαν απογοητευμένοι όταν σκόραρε η ομάδα τους και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, γεγονός που τους οδήγησε στην επιστροφή τους και μάλιστα τρέχοντας στις εξέδρες του «Βελοντρόμ».

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας, η Μαρσέιγ αντιμετώπιζε εντός έδρας την Ανεσί, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Βερετού και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης για την ανατροπή.

Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος των γηπεδούχων και οι απογοητευμένοι φίλοι της ομάδας του Ιγκόρ Τούντορ είχαν αποδεχθεί τον αποκλεισμό κι αποχωρούσαν από το γήπεδο.

Ωστόσο στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο νεαρός Μουγκ ισοφάρισε 2-2. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή των οπαδών... τρέχοντας στις εξέδρες.

Για την ιστορία, η Μαρσέιγ στα πέναλτι έχασε 7-6 από την Ανεσί και υπέστη αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δείτε το video:



Photo credits: twitter

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.