Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Απέκλεισε την ΑΕΚ ο Αγροτικός Αστέρας!

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Απέκλεισε την ΑΕΚ ο Αγροτικός Αστέρας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2013 16:40
Ο Αγροτικός Αστέρας με δύο γκολ στην παράταση, απέκλεισε με σκορ 2-0 την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής και πήρε μια ιστορική πρόκριση. Κρυστάλλης (106’) και Λαζαρίδης (109’) τα γκολ των γηπεδούχων.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2013 η ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση, έχοντας «φλύαρη» υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να απειλήσουν σημαντικά την άμυνα του Αγροτικού Αστέρα.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι πιέζοντας ψηλά, έφτασαν σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις κοντά στο γκολ, ωστόσο οι αποκρούσεις του Καραγκιολίδη κράτησαν το μηδέν για την «Ένωση».

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η ΑΕΚ έδειχνε να αφυπνίζεται καθώς κατάφερε να γίνει απειλητική, με τον Μπρέσεβιτς να είχε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο η ομάδα που κατάφερε να σκοράρει ήταν ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς στο ξεκίνημα του β’ μέρους της παράτασης, ο Λαζαρίδης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κρυστάλλη (106’), ενώ ο ίδιος στο 109' με ωραία ενέργεια «σφράγισε» την νίκη-πρόκριση για την ομάδα του, καθώς στο 107’ ο Μπρέσεβιτς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει με κεφαλιά.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργιάδη, ωστόσο παρά την πίεση της ΑΕΚ, το 2-0 παρέμεινε ως το φινάλε με αποτέλεσμα ο Αγροτικός Αστέρας να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Οι συνθέσεις:


Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Καραντασιάδης (75’ Κρυστάλλης), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Γκέρμαν, Σαμουηλίδη, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (58’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46’ Κουκουλέκης), Βελλίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής (80’ Τσεβάς), Πλατέλλας, Ντακόλ (46’ Αργυρίου), Μπρέσεβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.