Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε δίκαια στην κορυφή με βάση την συνολική μας εικόνα, αλλά οι διαφορές είναι μικρές»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε δίκαια στην κορυφή με βάση την συνολική μας εικόνα, αλλά οι διαφορές είναι μικρές»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/3/2023 22:16
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή της ομάδας του στην κορυφή της Stoiximan Super League, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ο Σέρβος ανέφερε πως είναι δίκαιο για το «τριφύλλι» να βρίσκεται σε αυτή την θέση ενόψει των πλέι οφ, ωστόσο προσέθεσε πως οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που μάχονται για τον τίτλο είναι μικρές και πως το πρωτάθλημα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον ως το φινάλε.

«Σημαντική νίκη για εμάς, ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι, το δικαιούμαστε με βάση την πορεία μας σε όλη τη σεζόν. Δεν σημαίνει βέβαια τίποτα για την εξέλιξη, είναι πολύ μικρές οι διαφορές, το πρωτάθλημα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Μετά τη διακοπή δεν είχαμε καθόλου καλό ρυθμό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μου άρεσε όπως αγωνιστήκαμε. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου σε όλη τη χρονιά. Οι καλές ομάδες έχουν δυσκολίες, το σημαντικό είναι να τις ξεπερνούν. Η θέση που βρισκόμαστε μας δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε για το πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.