Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-1: Επιστροφή στις νίκες με... buzzer beater του Άλβαρες για τους Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-1: Επιστροφή στις νίκες με... buzzer beater του Άλβαρες για τους Αρκάδες

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/3/2023 18:55
Με το... δεξί ξεκίνησε τα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Τρίποντο μετά από έξι παιχνίδια πανηγύρισαν οι Αρκάδες με τον Άλβαρες να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας στο 90', με υπέροχο σουτ εντός περιοχής, χαρίζοντας στους γηπεδούχους μία δίκαιη νίκη, καθώς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης,

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 34' με πέναλτι που κέρδισε ο Καστάνιος από τον Ανέστη και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες. Η όρεξη και η κινητικότητα που έδειχναν οι γηπεδούχοι μεταφραζόταν σε καλές στιγμές και στην συνέχεια, με κορυφαία την κεφαλιά «ψαράκι» του Μπαράλες στο 49', την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ανέστης.

Ένα λεπτό αργότερα πάντως ήρθε η ισοφάριση -αναπάντεχα- από τους Αγρινιώτες. Μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό του Ζοάο Πέντρο με τον Ντουάρτε, η μπάλα έφτασε στον Κολοβό, που είχε ξεφύγει από την άμυνα και πλάσαρε από κοντά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Με τον Ανέστη σε μεγάλη μέρα οι φιλοξενούμενοι άντεχαν και φαινόταν πως θα κρατήσουν τον βαθμό, αλλά τελικώς στο 90' δέχθηκαν το «μοιραίο» τέρμα.

Στους 28 βαθμούς και την 9η θέση ανέβηκε πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Παναιτωλικό να παραμένει 7ος με 29 και αμφότερους να είναι στο +11 και +12 αντίστοιχα από την επικίνδυνη ζώνη.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Mάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Σανταφέ (Προύντζος 84'), Μουνάφο, Ριέρα (Τιλίκα 45'), Μπερτόγλιο (Γκαρντάφσκι 84'), Σίτο (Ζουγλής 68'), Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Μλάντεν, Χουάνπι (Νοσιρού 64'), Ντουάρτε, Κολοβός (Μόρσεϊ 88'), Σενγκέλια (Ντίας 64'), Ζοάο Πέδρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.