Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοσμάς: «Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τελειώσει ομάλα το πρωτάθλημα, αλλά μακριά από ανθρώπους όπως ο Κλάτενμπεργκ»

Κοσμάς: «Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τελειώσει ομάλα το πρωτάθλημα, αλλά μακριά από ανθρώπους όπως ο Κλάτενμπεργκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/3/2023 16:43
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, εξέφρασε εμπιστοσύνη στους θεσμούς τονίζοντας πως η Ένωση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα.

Κατά την αποχώρησή του από την πολύωρη συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Stoiximan Super League με τον πρόεδρος της ΕΠΟ και τον Αρχιδιατητή, Στιβ Μπένετ, ο Γιώργος Κοσμάς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Εγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.