Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-1: «Έσπασαν το ρόδι» εκτός έδρας οι Βοιωτοί κι «έμπλεξαν» τους Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-1: «Έσπασαν το ρόδι» εκτός έδρας οι Βοιωτοί κι «έμπλεξαν» τους Αρκάδες

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/4/2023 21:25
Ο Λεβαδειακός πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 3η αγωνιστική και έβαλε «φωτιά» στη «μάχη» της παραμονής, αφού οι Αρκάδες είναι πλέον στο... όριο του να μπλέξουν.

Το γκολ του Γιαννιώτα αποδείχθηκε «χρυσό» και οδήγησε τους Βοιωτούς στην παρθενική τους εκτός έδρας νίκη στη σεζόν, αφήνοντας προβληματισμένους τους κακούς για άλλη μία φορά Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του κρέσπι να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι του Γκροφ στο 5', αλλά από εκεί και πέρα οι Βοιωτοί ήταν που ανέλαβαν τον έλεγχο και απείλησαν και «άγγιξαν» το γκολ τόσο στο 6', με τον Τσιφτσή να πραγμα τοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση σε πλασέ του Νίκα εντός περιοχής, όσο και στο 30' που σταμάτησε διαδοχικά τους Γερεμέγεφ και Παναγιώτου. Στο 36' πάντως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα μετά το συνδυασμό Γερεμέγεφ-Γιαννιώτα, με το πλασέ του Έλληνα εξτρέμ να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας εμφανίστηκε πιο επιθετικός, με την είσοδο του Τιλίκα να του δίνει πνοή. Στο 61' ο Σίτο βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά ο Γκροφ μπλόκαρε το πλασέ του. Οι Αρκάδες πίεσαν ως το φινάλε, ενώ στο 83' ο Τιλίκα έπεσε στην περιοχή μετά από σπρώξιμο που δέχθηκε, με τον ρέφερι να καταλογίζει πέναλτι, αλλά το VAR να δείχνει πως ο εξτρέμ του Αστέρα ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι τελικά και ο Λεβαδειακός πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ, όπου συνεχίζει πάντως να είναι αήττητος μετά από τρεις αγωνιστικές με ρεκόρ 0-2-1. Οι Βοιωτοί ανέβηκαν έτσι στους 22 βαθμούς παραμένοντας πάντως ουραγοί της βαθμολογίας, αλλά μόλις στο -1 από την Λαμία και το -2 από τον Ιωνικό που είναι εκτός ζώνης. Αντίθετα αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήτταν του Αστέρα που με 28 βαθμούς είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά οι προβληματικές εμφανίσεις, που οδήγησαν σε.... γκάζια από την διοίκηση μεσοβδόμαδα, συνεχίζονται και μόνο απίθανο δεν μοιάζει να καταφέρει ακόμα και να μπλέξει η ομάδα της Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Γκαρντάβσκι (46΄ Τιλίκα), Γκαρσία, Μουνάφο (84΄ Ντεμιντένκο), Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Κρεσπί (56΄ Σίτο), Μπαράλες (56΄ Κωστέας)

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Χάμοντ (46΄ Μπελμόντ), Βινίσιους, Τσάπρας, Παναγιώτου (57΄ Βήχος), Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας (84΄ Ντεντάκης), Γερεμέγεφ (88΄ Σακό), Γιάγκας, Πας (57΄ Δούμτσιος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.