Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Stoiximan Super League πλέι άουτ: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, τελικός παραμονής ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία (video)

Stoiximan Super League πλέι άουτ: Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, τελικός παραμονής ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/5/2023 22:12
Σε ένα συγκλονιστικό φινάλε στα παιχνίδια των πλέι άουτ, ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος (1-1) με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία. Ο Ιωνικός έφτασε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αλλά το τελικό 2-2 τον στέλνει σε έναν τελικό παραμονής την άλλη αγωνιστική στην έδρα του με τη Λαμία. Στα άλλα δύο παιχνίδια ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και έτσι τα πάντα ξεκαθάρισαν σχετικά με τη σωτηρία των ομάδων.

Μεγάλα παιχνίδια διεξήχθησαν τόσο στο Ηράκλειο όσο και στη Λαμία. Στην Κρήτη ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές με τον Μασάς, αγωνιζόταν με παραπάνω παίκτη για σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο αλλά ο ΟΦΗ έδειξε χαρακτήρα, επέστρεψε δύο φορές στην αναμέτρηση και στο τέλος λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη.

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο Λεβαδειακός έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μία νίκη που θα τον κρατούσε ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής, κρατούσε τους τρεις βαθμούς από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν και προηγήθηκε με τον Νίκα αλλά στο 90+3' δέχτηκε την ισοφάριση και παρά την πίεση που άσκησε δεν μπόρεσε να φτάσει σε δεύτερο γκολ και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Super League 2 καθώς έμεινε στους 25 βαθμούς και δεν μπορεί να περάσει και τον Ιωνικό και τη Λαμία που παίζουν μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική.Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού, μειώνοντας έτσι στον ένα βαθμό τη διαφορά του από τον ΟΦΗ και την άτυπη πρωτιά στα πλέι άουτ.

Τέλος στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ με ένα γκολ του Ροσέρο στο 84' κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, έφτασε τους 33 βαθμούς και άφησε τους Αρκάδες μόνους τους στην 10η θέση με 30, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει πλέον την παραμονή τους.

Έτσι το ποιος θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στη Super League 2 θα το μάθουμε την τελευταία αγωνιστική. Ο Ιωνικός υποδέχεται στη Νίκαια τη Λαμία και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας έχει δύο βαθμούς παραπάνω από τους Νικαιώτες (28 έναντι 26) και βολεύεται και με την ισοπαλία.

Λαμία-Λεβαδειακός 1-1

Το παιχνίδι στην αρχή περιορίστηκε στις δυνατές μονομαχίες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 28' όταν ο Νούνιες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά ο Γκροφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς στο 40' ο Μεδίνα κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος αλλά ο Γκροφ και πάλι είπε «όχι». Στην αμέσως επόμενη φάση μάλιστα ο Γιαννιώτας ανατράπηκε από τον Τζανδάρη στην άλλη περιοχή και ο Νίκας ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στους Βοιωτούς.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ήταν αυτή που έψαξε από το ξεκίνημα την ισοφάριση, ο Λεβαδειακός όμως αμυνόταν σθεναρά. Η ένταση στην αναμέτρηση ήταν μεγάλη και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 76' αλλά το σουτ του Σακό χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοσέλεφ. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεζαν και πιο πολύ, με τον ρυθμό να είναι γρήγορος. O Κυρικάκος Παπαδόπουλος στο 90' απείλησε με κεφαλιά και στο 90+3' η Λαμία βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. O Τσούκαλος γύρισε ωραία προς τα έξω την μπάλα για τον Τόσιτς και αυτός με πλασέ στη γωνία νίκησε τον Γκροφ και έδωσε ένα «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Τζανδάρης (Τσούκαλος 62'), Νούνιες (Τσιλούλης 55'), Μαρτίνεθ (Τόσιτς 69'), Μεδίνα (Μανούσος 69'), Στάνκο, Σλίβκα

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Πας, Χάμοντ, Μεχία (Συμελίδης 90+2'), Νίκας, Βρακάς, Γιαννιώτας (Ντεντάκης 90+2'), Γερεμέγεφ (Σακό 46', Μπελμόντ 82')



ΟΦΗ-Ιωνικός 2-2

O ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάκιτς στην αρχή και ένα δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 10' όμως ο Ιωνικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Μάντζης έφυγε ωραία από τα δεξιά, έκανε το παράλληλο γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Μασάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 13'. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, οι Νικαιώτες πήραν ψυχολογία από το προβάδισμα τους και είχαν στιγμές και για δεύτερο γκολ. Ο ΟΦΗ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, έβγαζε ενέργεια και στο 45' βρήκε την ισοφάριση. Ο Μπάκιτς ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση ενός φάουλ έξω από την περιοχή αλλά αυτή τη φορά βρήκε στόχο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα στο παιχνίδι άλλαξαν νωρίς καθώς στο 51' ο Πασαλίδης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα μετά και από εξέταση της φάσης στο βίντεο και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Ιωνικός θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, έφτανε εύκολα στην αντίπαλη εστία και στο 65' βρήκε το δεύτερο γκολ. Ο Φατιγκά πέρασε υπέροχα την μπάλα στην πλάτη της άμυνας για τον Μάντζη, αυτός την «έσπασε» για τον Μασάς ο οποίος και πάλι χρειάστηκε απλά να κάνει ένα σωστό πλασέ σε κενή εστία.

Ο Ιωνικός είχε το μομέντουμ, έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά ακόμα και έτσι ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Ο Μπιφουμά έκανε πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά, σέντραρε για τον Ντίκο και αυτός με κεφαλιά στο 81' έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και έπειτα ο Ιωνικός πίεσε για να βρει και τρίτο γκολ, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά στο 89' ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή με τον Χουτεσιώτη όμως να νικάει σε τετ α τετ τον Μπιφουμά. Στα τελευταία λεπτά ο Ιωνικός προσπάθησε να βρει και άλλο γκολ αλλά χωρίς επιτυχία.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Γιαννούλης (75' Διαμαντής), Πασαλίδης, Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Φελίπε (75' Μπιφουμά) Ντίκο (90+2' Μοσκέρα).

Ιωνικός (Γηργορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (84' Μάνος), Κάνιας, Σάκιτς (85' Ελευθεριάδης), Φαντινγκά (71' Γούλερι), Μασάς και Μάντζης.



Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-0

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έδειξε πιο επιθετική διάθεση στην αρχή του παιχνιδιού, πίεσε ψηλά και δημιούργησε ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός θέλησε να κερδίσει μέτρα και στο 16' είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με τον Μόρσεϊ που έκανε το σουτ αλλά ο Μπρανέσκου έδιωξε σωτήρια. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού όμως οι Περιστεριώτες έφτασαν στο γκολ. Ο Κωτσόπουλος πάσαρε στον Κλωναρίδη, αυτός έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Καμαρά την έστειλε από κοντά στα δίχτυα.

Στην επανάληψη τα «καναρίνια» ήταν αυτά που μπήκαν πιο δυνατά και στο 54' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά είδαν τον Μπρανέσκου να «σταματάει» την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο ανοικτά. Ο Παναιτωλικός έγινε ακόμα πιο επιθετικός, στο 80' «άγγιξε» το 1-1 με τον Καρέλη αλλά το σουτ του Έλληνα φορ βρήκε στο δοκάρι του Μπραντέσκου. Τα πάντα όμως τελείωσαν πέντε λεπτά μετά όταν ο Ατρόμητος έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, ο Κεσχρίντα βρήκε τον Κλωναρίδη και αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Ανέστη για το τελικό 2-0.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομάτης, Αθανασίου, Οικονομίδης (79' Έρλινγκμαρκ), Γκονζάλες, Καμαρά (87' Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (67' Ροτάριου), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87' Τζαβίδας)

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (36' Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλςή, Χουχούμης, Μλάντεν, Ξενιτίδης (61' Κολοβός), Μπουζούκης (46' Ντίας), Μόρσεϊ (74' Μόρσεϊ), Χουάνπι, Πέδρο

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Αστέρας ήταν αυτός που φάνηκε πιο κινητικός στο πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έψαξε από νωρίς το γκολ. Στο 2' ο Μπαρτόλο είχε μία καλή τελική προσπάθεια, οι Αρκάδες έβρισκαν χώρους αλλά δεν μπορούσαν να τους εκμεταλλευτούν. Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΣ προσπαθούσε να ισορροπήσει το ρυθμό και τα κατάφερε, «πάτησε» καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία και το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν πολλά ρίσκα. O Αστέρας έδειχνε να πατάει καλά στο γήπεδο αλλά ο ΠΑΣ σε μία από τις λίγες καλές του ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει στο 84'. Ο Ροσέρο πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή ύστερα από εκτέλεση φάουλ και με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (92΄Μπορνταγκαράι), Πήλιος, Μορέιρα (62΄Κόντε), Λιάσος, Γκίνο, Τζίμας, Παμλίδης(90΄' Καραχάλιος), Μπάλαν (62΄Ροσέρο)

Αστέρας Τρίπολης (Δουβίκας): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρεγκίς (88΄Μπερτόγλιο), Τιλίκα (78’ Σανταφέ), Μπαρτόλο, Σίτο (88; Κωστέας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Στο δρόμο για το ταμείο: Η πεντάδα των συντακτών του Agones.gr
Στο δρόμο για το ταμείο: Η πεντάδα των συντακτών του Agones.gr
1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ
Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)
Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)
12 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Stoiximan Super League: Τη Δευτέρα 8 Μαΐου τα εξ αναβολής παιχνίδια!
Stoiximan Super League: Τη Δευτέρα 8 Μαΐου τα εξ αναβολής παιχνίδια!
06/05/2023 21:13
Επίσημο: Αναβλήθηκε η ένατη αγωνιστική των πλέι οφ
Επίσημο: Αναβλήθηκε η ένατη αγωνιστική των πλέι οφ
06/05/2023 15:34
Ανιγκό: «Δεν θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα»
Ανιγκό: «Δεν θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα»
06/05/2023 13:41
Παναθηναϊκός: Η επιστολή προς τη Stoiximan Super League για την έξαρση κρουσμάτων
Παναθηναϊκός: Η επιστολή προς τη Stoiximan Super League για την έξαρση κρουσμάτων
06/05/2023 13:20
Παναθηναϊκός: Αίτημα αναβολής της αγωνιστικής- Έχει είκοσι τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού!
Παναθηναϊκός: Αίτημα αναβολής της αγωνιστικής- Έχει είκοσι τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού!
06/05/2023 12:24
Αλμέιδα: «Αν μου έλεγε κάποιος πως θα ήταν έτσι η πρώτη μου σεζόν, θα υπέγραφα για 100 χρόνια στην ΑΕΚ»
Αλμέιδα: «Αν μου έλεγε κάποιος πως θα ήταν έτσι η πρώτη μου σεζόν, θα υπέγραφα για 100 χρόνια στην ΑΕΚ»
06/05/2023 11:40
Άρης: Νοκ άουτ ο Πάλμα με ΑΕΚ
Άρης: Νοκ άουτ ο Πάλμα με ΑΕΚ
06/05/2023 11:25
Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Πεϊσότο, δεν... ψήνεται ο Ρεμπρόφ, παραμένει στο «κάδρο» ο Μαρτίνες
Ολυμπιακός: Ανεβαίνει ο Πεϊσότο, δεν... ψήνεται ο Ρεμπρόφ, παραμένει στο «κάδρο» ο Μαρτίνες
06/05/2023 11:08
Στο δρόμο για το ταμείο: Η πεντάδα των συντακτών του Agones.gr
Στο δρόμο για το ταμείο: Η πεντάδα των συντακτών του Agones.gr
06/05/2023 08:11
Αποθέωση Κωνσταντέλια σε ξένα δημοσιεύματα - «Μία μακροπρόθεσμη επένδυση για την Ντόρτμουντ»
Αποθέωση Κωνσταντέλια σε ξένα δημοσιεύματα - «Μία μακροπρόθεσμη επένδυση για την Ντόρτμουντ»
05/05/2023 19:29
Περισσότερες ειδήσεις