Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ εξαγόρασαν την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και τις άλλες τρεις μεγάλες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας!

Οι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ εξαγόρασαν την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και τις άλλες τρεις μεγάλες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2023 20:56
Το PIF που ελέγχει την Νιούκαστλ προχώρησε στην εξαγορά των τεσσάρων μεγάλων συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας, μεταξύ αυτών την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της χώρας(PIF) θα αναλάβει τον έλεγχο τεσσάρων ομάδων στην Σαουδική Αραβία. Πρόκειται για τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη της Λίγκας του ποδοσφαίρου της χώρας, την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, την Αλ Ιτιχάντ που θα υπογράψει ο Καρίμ Μπενζεμά αλλά και τις Αλ Αχλί και Αλ Χιλάλ. Η τελευταία μάλιστα επιχειρεί να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι προσφέροντας συμβόλαιο 400 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας είναι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το PIF, το οποίο κατέχει το 80% των μετοχών της Νιούκαστλ, θα ελέγχει το 75% των τεσσάρων ομάδων της Σαουδικής Αραβίας, με το υπόλοιπο 25% να ελέγχεται από μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα (6/5) το πλάνο ως μέρος του πρότζεκτ «Όραμα 2030» της χώρας, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την προσπάθεια να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών το 2030.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.