Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: «Ο Λαπόρτα σεβάστηκε πως ο Μέσι ήθελε να παίξει σε πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις!»

Μπαρτσελόνα: «Ο Λαπόρτα σεβάστηκε πως ο Μέσι ήθελε να παίξει σε πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2023 01:18
Μετά την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί στην Ίντερ Μαϊάμι, η Μπαρτσελόνα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι ο Τζοάν Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Αργεντινού να θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις.

Όνειρο ήταν και πάει αυτό των φίλων της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου». Η χρυσή τομή δε βρέθηκε και ο Αργεντινός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο «Πούλγκα» με δήλωση του τόνισε πως οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν 100% ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» και ότι δεν ήταν διατεθειμένος να βιώσει παρόμοιο καλοκαίρι μ’ αυτό της αποχώρησης του από τον σύλλογο.

Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, η οποία αναφέρει πως έκανε πρόταση στον Μέσι –ο Αργεντινός τόνισε πως δεν υπήρχε κάτι επίσημο- και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον 35χρονο, αφήνοντας αιχμές ότι: «Ο Πρόεδρος Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι να θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις, πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πίεση που δεχόταν τα τελευταία χρόνια».

Παράλληλα οι Καταλανοί αποκάλυψαν πως συμφώνησαν να συνεργαστούν με τον Χόρχε Μέσι ώστε να δημιουργηθεί ένας κατάλληλος φόρος τιμής από τους οπαδούς στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, ο πατέρας και εκπρόσωπος του παίκτη, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Λέσχης Τζοάν Λαπόρτα για την απόφαση του παίκτη να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, παρόλο που του είχε υποβληθεί πρόταση από την Μπάρτσα, λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι για να φορέσει και πάλι μπλαουγκράνα.

Ο Πρόεδρος Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι να θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις, πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πίεση που δεχόταν τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Τζουάν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν επίσης να συνεργαστούν για να προωθήσουν έναν κατάλληλο φόρο τιμής από τους οπαδούς της Μπάρτσα για να τιμήσουν έναν ποδοσφαιριστή που ήταν, είναι και θα είναι πάντα αγαπητός στη Μπάρτσα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.