Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκάρει πρώην παίκτης του Ατρομήτου για την επίθεση σε πάρκο στη Γαλλία: «Τον πυροβόλησαν μπροστά μου»

Σοκάρει πρώην παίκτης του Ατρομήτου για την επίθεση σε πάρκο στη Γαλλία: «Τον πυροβόλησαν μπροστά μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/6/2023 16:21
Ο Αντονί Λε Ταλέκ ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση ενός άνδρα σε πάρκο της πόλης Ανεσί στη Γαλλία κι έκανε περιγραφή των όσων έζησε.

Ακόμα σοκαρισμένοι είναι άπαντες στη Γαλλία μετά την επίθεση ενός άνδρα σε κεντρικό πάρκο της πόλης Ανεσί, καθώς ο θύτης μαχαίρωσε έξι παιδιά κι έναν ενήλικα.

Ο άλλοτε παίκτης του Ατρομήτου ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Περιστερίου από το 2015 έως το 2017 ήταν παρών στο συμβάν κι αποκάλυψε τις δύσκολες και στιγμές που βίωσε.

Αναλυτικά τα όσα εξιστόρησε μέσω story στο Instagram:

Έτρεχα στη λίμνη και ξαφνικά βλέπω ανθρώπους να τρέχουν στην αντίθετη κατεύθυνση από τη δική μας. Ρώτησα τι γίνεται και μία μαμά που είπε 'τρέξε υπάρχει κάποιος που μαχαιρώνει τους πάντες στην λίμνη, μαχαίρωσε παιδιά, τρέξε'. Εξεπλάγην και για την ακρίβεια, είδα τον τύπο να έρχεται πάνω μου. Είδα την αστυνομία περίπου 5-10 μέτρα πίσω του.

Φώναξα στην αστυνομία, πυροβολήστε τον, σκοτώστε τον. Μαχαιρώνει τους πάντες. Επιτέθηκε μία, δύο φορές στον ηλικιωμένο και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν.

Τον πυροβόλησαν μπροστά μου και έπεσε στο έδαφος, αλλά ο ηλικιωμένος ήταν ήδη μαχαιρωμένος. Συνέχισα να τρέχω και είδα παιδιά να κείτονται στο έδαφος, ήταν τόσο λυπηρό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.