Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωτάθλημα Κ17: Συγγνώμη του διαιτητή σε παίκτη της ΑΕΚ για την αποβολή του και τρομερό Fair Play από τον Ολυμπιακό

Πρωτάθλημα Κ17: Συγγνώμη του διαιτητή σε παίκτη της ΑΕΚ για την αποβολή του και τρομερό Fair Play από τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/6/2023 23:50
Οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος της Super League για τις ομάδες Κ17 διεξήχθησαν σήμερα (8/6) στον Βόλο με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να παίρνουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, αλλά δύο στιγμές να ξεχωρίζουν και να κλέβουν την παράσταση.

Στον πρώτο -χρονικά- ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Άρη, ωστόσο η φάση του 35ου λεπτού έδωσε ελπίδα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ήταν αναμφίβολα το highlight της αναμέτρησης.

Ο Θώμας Μαγής, στόπερ του Άρη, έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, αλλά δεν πάτησε καλά και του γύρισε το γόνατο. Ο Λίγδας πήρε τη μπάλα αλλά αντί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως βγήκε τετ-α-τετ πέταξε τη μπάλα πλάγιο άουτ και σταμάτησε τη φάση για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό στόπερ.

Ο νεαρός εξτρέμ μάλιστα δήλωσε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της «NOVA» για τη συγκεκριμένη φάση: «Αυτές είναι οι αξίες της ομάδας μας, αυτό πρεσβεύει ο Ολυμπιακός. Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω τη φάση παρά το γεγονός πως έβγαινα τετ α τετ».

Στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ακολούθησε, και βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 1-0, ο διαιτητης Ντελέζος πήρε λανθασμένα την απόφαση να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Θεόδωρο Μπούσιο των «κιτρινόμαυρων», για «θέατρο» στο 74ο λεπτό.

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ προσπάθησε να μεταπείσει τον διαιτητή και ξέσπασε σε λυγμούς κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια, με τον ρέφερι αργότερα να αναγνωρίζει το λάθος του (δεν υπήρχε VAR στην αναμέτρηση) και να του ζητά συγγνώμη, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ωστόσο η αντίδραση εκ μέρους ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα οργισμένη καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Τάσος Τσατάλης, ανέφερε στα social media, μετά το ματς: Τάσος Τσατάλης, υπεύθυνος Τύπου των νταμπλούχων, ανέφερε στα social media:

«Δεν υπάρχει επαρκής χαρακτηρισμός γι' αυτό αυτό που έκανε σε ένα μικρό παιδί που τα δίνει όλα στην πιο σημαντική του βραδιά ως τώρα στο ποδόσφαιρο, ο διαιτητής Ντελεζος από την Λάρισα. Δε μπορεί να υπάρχει χώρος για τέτοιους διαιτητές ειδικά στα ματς σε τέτοιες ηλικίες. Να παραδώσει μόνος του την σφυρίχτρα. Αν δε το κάνει, αυτονόητο πως δεν μπορεί να του επιτρέψουν να διευθύνει ξανά ποδοσφαιρικό αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.