Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φορτούνης: «Φεύγω με βάρος στην καρδιά αλλά γνωρίζοντας πως έχω μία δεύτερη οικογένεια, πρόεδρέ μου ευχαριστώ για όλα»

Φορτούνης: «Φεύγω με βάρος στην καρδιά αλλά γνωρίζοντας πως έχω μία δεύτερη οικογένεια, πρόεδρέ μου ευχαριστώ για όλα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2024 20:09
Με μία ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση ο Κώστας Φορτούνης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ευχαριστώντας προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην πλέον αρχηγός του Ολυμπιακού, που αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα με πιθανότερο προορισμός την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη στη Σαουδική Αραβία, είπε το δικό του «αντίο» στη δεύτερη οικογένειά του όπως τη χαρακτήρισε, ευχαριστώντας με συγκινητικό τρόπο τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, που με δικό του μήνυμα νωρίτερα τον είχε επίσης αποχαιρετήσει.

«Πριν από δέκα χρόνια, ΕΣΥ με έφερες στο σπίτι μου. ΕΣΥ μου έδωσες την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Με πίστεψες. Με στήριξες. Μου έδειξες τον δρόμο. Με έκανες μέλος της οικογένειάς σου. Στα δύσκολα, ήσουν εκεί για εμένα. Όπως είσαι πάντα για τον Ολυμπιακό μας. Ζήσαμε τόσο σπουδαίες στιγμές. Δύσκολες, χαρούμενες. Αλλά στο τέλος, κάναμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή Ευρώπης. Φεύγω με βάρος στην καρδιά, αλλά με την επίγνωση ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια, που πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπά. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα. Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα» ανέφερε η ανάρτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.