Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΑΕΚ διαψεύδει πως ο Πινέδα είναι μία... ανάσα από τη Μοντερέι, την ώρα που ο Οντουμπάτζο είναι προ των πυλών

Η ΑΕΚ διαψεύδει πως ο Πινέδα είναι μία... ανάσα από τη Μοντερέι, την ώρα που ο Οντουμπάτζο είναι προ των πυλών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/7/2024 20:50
Ο Ορμπελίν Πινέδα παρουσιάζεται κοντά στην αποχώρηση από την ΑΕΚ με προορισμό τη μεξικάνικη Μοντερέι, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» διέψευσαν κάτι τέτοιο.

Ο έγκυρος Αργεντινός δημοσιογράφος, Λουίς Σέζαρ Μέρλο, ανέφερε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του τα εξής:

«Η Súper Deportivo έμαθε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Μοντερέι έχει ήδη συμφωνία για το συμβόλαιο του παίκτη, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα ενέκρινε την αποχώρησή του και διαπραγματεύονται με την ΑΕΚ για να τελειώσει το κλείσιμο του παίκτη», προσθέτοντας πως ο παίκτης έχει ήδη ενημερώσει την Ένωση πως θέλει να αποχωρήσει.

Από πλευράς ΑΕΚ πάντως υπήρξε διάψευση όχι απλά όσων αναφέρονται αλλά και κάθε επαφής με τη Μοντερέι.

Από εκεί και πέρα η Ένωση «χτενίζει» την αγορά για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας, με τον Ονιεμαέτσι της Μποαβίστα είναι εκ των στόχων της, ενώ στο «κάδρο» παραμένουν τόσο ο Δημήτρης Γιαννούλης, για τον οποίο μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να είχαν αποσύρει το ενδιαφέρον τους, αλλά όσο ο διεθνής Έλληνας μπακ δεν τα βρίσκει με την Άουγκσμπουργκ και παραμένει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή, ενώ φυσικά ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Οντουμπάτζο του Άρη.

«Ο πρώην αμυντικός της ΚΠΡ και της Μπρέντφορντ, Μόουζες Οντουμπάτζο πρόκειται να ενταχθεί στην ΑΕΚ από την Άρη», αναφέρει σήμερα (17/7) η αγγλική ιστοσελίδα «footballinsider247.com», προσθέτοντας πως είναι θέμα ημερών η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.