Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2024 01:31
Η βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα απέκλεισε την αλβανική Εγκνατία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε το πρώτο εμπόδιο που καλείται να προσπεράσει για να βρεθεί στην league stage του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Μπόρατς Μπάνια Λούκα η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πρωταθλήτρια Αλβανίας, Εγνατία και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βόσνιοι είχαν νικήσει πολύ δύσκολα με 1-0 τον πρώτο αγώνα στην έδρα τους χάρη σε γκολ του Χρέλια στο 90+6’ κι ενώ οι Αλβανοί έπαιζαν από το 58’ με παίκτη λιγότερο. Στη ρεβάνς, η Εγκνατία προηγήθηκε στο 17’ με τον Ιμπραχίμογλου, οι Βόσνιοι απάντησαν μεν στο 30’ με τον Λούκιτς αλλά οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 82’ με τον Ντουκούο και έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί το σκορ δεν άλλαξε και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου η Μπάνια Λούκα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πήρε τη νίκη-πρόκριση με 4-1.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά στην Βοσνία.

Διαβάστε ακόμα: Ο ΠΑΟΚ έμαθε τις πιθανές αντιπάλους του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.