Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος στην Αργεντινή: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παύθηκε από τα καθήκοντά του επειδή ζήτησε από τον Μέσι να απολογηθεί για τα ρατσιστικά τραγούδια!

Χάος στην Αργεντινή: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παύθηκε από τα καθήκοντά του επειδή ζήτησε από τον Μέσι να απολογηθεί για τα ρατσιστικά τραγούδια!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/7/2024 12:38
Ακριβά πλήρωσε την πρωτοβουλία του να καλέσει τον Λιονέλ Μέσι να απολογηθεί για τα ρατσιστικά τραγούδια των παικτών της «Αλμπισελέστε» κατά της Εθνικής Γαλλίας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Αργεντινής, Χούλιο Γκάρο.

Βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου απεικόνιζε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σκαλόνι να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα κατά της καταγωγής των παικτών της Γαλλίας ύστερα από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, γεγονός που δημιούργησε σάλο.

Έτσι ο Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι, τον αρχηγό της Εθνικής, να απολογηθεί δημοσίως για την συμπεριφορά των συμπαικτών του ωστόσο η κίνησή του αυτή, έφερε την άμεση αντίδραση του προέδρου της Αργεντινής, ο οποίος τον απήλλαξε από τα καθήκοντά του.

Η ενημέρωση από το Γραφείο του Προέδρου:

«Το Γραφείο του Προέδρου αναφέρει ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να πει τι να σχολιάσει, τι να σκεφτεί ή τι να κάνει στην Εθνική Αργεντινής, στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δύο φορές πρωταθλήτρια Αμερικής ή σε οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Για τον λόγο αυτό, ο Χούλιο Γκάρο παύει να είναι υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.