Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νέα ήττα για Ολυμπιακό Βόλου, στην κορυφή η Νίκη (video)

Football League: Νέα ήττα για Ολυμπιακό Βόλου, στην κορυφή η Νίκη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2014 20:57
Την τρίτη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών και υποχώρησε στην 4η θέση, την ώρα που οι Ευβοιώτες «σκαρφάλωσαν» στην 2η θέση με 10 βαθμούς, όσους έχει και η Κέρκυρα μετά το 0-0 με τον Φωστήρα. Στην κορυφή η Νίκη, 2-1 τα Χανιά με γκολ στο 90+2’, 8ος ο Ηρακλής, 0-0 με Αιγινιακό!

Δεν σταματάει η κατρακύλα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ούτε η αλλαγή του Νίκου Παντελή αντί του Ντράγκαν Κοκότοβιτς στον πάγκο της ομάδας έφερε αποτελέσμα για τους Βολιώτες, οι οποίοι γνώρισαν 3η συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

«Χρυσός σκόρερ» για τους γηπεδούχους ο Κρητικός, ο οποίος με γκολ στο 50’ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους Ευβοιώτες, οι οποίοι έφτασαν τους 10 βαθμούς και «σκαρφάλωσαν» στην 2η θέση με 10 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Κέρκυρα.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε πέναλτι με τον Γκούρμα για την ισοφάριση, ενώ οι Βολιώτες διαμαρτυρήθηκαν για γκολ του Μελίσση που τους ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Οδηγεί την κούρσα η Νίκη, ούτε τώρα ο Ηρακλής


Football League: Νέα ήττα για Ολυμπιακό Βόλου, στην κορυφή η Νίκη (video)
Αντίθετα, η Νίκη Βόλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς επικράτησε δύσκολα με 2-1 τα Χανιά στο Πανθεσσαλικό και ανέβηκε στην κορυφή με 11 βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζιώρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο στο 89' ο Λουκίνας σε 1-1 ισοφάρισε για τα Χανιά. Παρόλα αυτά ο Ανιέτε με γκολ στο 90+2’ χάρισε τη νίκη στην Νίκη Βόλου η οποία οδηγεί πλέον την κούρσα στα πλει-οφ.

Στην 2η θέση βρίσκεται μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών και η Κέρκυρα, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Φωστήρα και έφτασε τους 10 βαθμούς, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Την ίδια συγκομιδή βαθμών έχει και ο Ηρακλής, ο οποίος έχοντας νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία τον Νίκο Παπαδόπουλο που αντικατέστησε τον Γκιγιέρμο Όγιος, έμεινε στο 0-0 με τον Αιγινιακό, με την ομάδα της Πιερίας από την άλλη να παραμένει γερά στο κυνήγι των πρώτων θέσεων.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Κέρκυρα - Φωστήρας 0-0

Ηρακλής - Αιγινιακός 0-0

Νίκη Βόλου - Χανιά 2-1 (45+1' Τζιώρας, 90+2' Ανιέτε - 89' Λούκινας)

Ηρακλής Ψαχνών - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (50' Κρητικός)

Η βαθμολογία:

1. Νίκη Βόλου 11
2. Κέρκυρα 10
--------------------------
3. Ηρακλής Ψαχνών 10
--------------------------
4. Ολυμπιακός Βόλου 9
5. Αιγινιακός 8
6. Χανιά 4
7. Ηρακλής 4
8. Φωστήρας 4

Το χαμένο πέναλτι του Γκούρμα:



Ηρακλής - Αιγινιακός:



Νίκη Βόλου - Χανιά:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.