Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όλα μηδέν στη Λισαβόνα

Όλα μηδέν στη Λισαβόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2014 23:43
Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για τη «γαλανόλευκη» η οποία έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδο του Φετφατζίδη. Τραυματίστηκε ο Παπασταθόπουλος.

Για ακόμα μια φορά η Πορτογαλία δεν κατάφερε να μας νικήσει, καθώς η Εθνική απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στη Λισαβόνα, έχοντας καλή εικόνα στο αμυντικό κομμάτι, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, παρουσιάζοντας προβλήματα ανάπτυξης.

Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν ορεξάτοι και απείλησαν τρεις φορές με εκτελέσεις κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Καρνέζης εξουδετέρωσε όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια η Ελλάδα έκλεισε τους χώρους και δεν απειλήθηκε σημαντικά, ωστόσο δεν μπορούνε να φανεί καθόλου απειλητική, προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες με μακρινές μπαλιές.

Στην επανάληψη η είσοδος του Καραγκούνη και του Φετφατζίδη μας έδωσαν ρυθμό και μετά από ατομική προσπάθεια του δεύτερου, απειλήσαμε για πρώτη φορά σημαντικά στο 84’, ωστόσο ο Μπέτο βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Στα τελευταία λεπτά οι διεθνείς προσπάθησαν να «κλέψουν» τη νίκη, χωρίς αποτέλεσμα, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλου ο οποίος αποχώρησε στο 40’ και θα υποβληθεί σε μαγνητική

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Εντουάρντο (46’ Μπέτο), Κόστα, Άλβες, Περέιρα, Νάνι, Βελόσο, Αλμέιδα, Γουίλιαμ, Πόστιγκα (46’ Αλμέιδα), Βαρέλα (70’ Βιεϊρίνια), Έντερ (65’ Αμορίμ)

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς (71’ Βύντρα), Παπασταθόπουλος (40’ Μόρας), Χολέμπας, Τζιόλης (46’ Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (63’ Φετφατζίδης), Σαμαράς, Μήτρογλου (63’ Γκέκας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.