Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ, γλίτωσε στο φινάλε η Γαλατά

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Ντόρτμουντ, γλίτωσε στο φινάλε η Γαλατά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2014 00:48
Προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου πήρε η Ντόρτμουντ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ στο Βεστφάλεν, την ώρα που στο άλλο παιχνίδι η Γαλατασαράι γλίτωσε την ήττα στην Τουρκία ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1 την Άντερλεχτ με γκολ στο 90+1’.

Μεγάλη εμφάνιση για τους Βεστφαλούς οι οποίοι είχαν την υπεροχή, έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τελικώς πήραν προβάδισμα στο 45’ με όμορφο γκολ του Ιμόμπιλε, ο οποίος με προσωπική ενέργεια «έγραψε» το 1-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στις αρχές της επανάληψης, η ομάδα του Παπασταθόπουλου (βασικός) πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ομπαμεγιάνκ βάζοντας τέλος στις ελπίδες της Άρσεναλ να φύγει με κάτι καλό από τη Γερμανία.

Γλίτωσε στο φινάλε η Γαλατά


Στο άλλο παιχνίδι, η Γαλατασαράι γλίτωσε στο φινάλε την εντός έδρας ήττα από την Άντρελεχτ, καθώς παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με γκολ στο 90+1’.

Η βελγική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με εξαιρετικό σουτ του Πρατ στο 52’, ωστόσο η Γαλατά πίεσε και στο φινάλε κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Γιλμάζ να γράφει το 1-1 στις καθυστερήσεις.

Η Βαθμολογία:

1. Ντόρτμουντ 3
2. Άντερλεχτ 1
3. Γαλατασαράι 1
4. Άρσεναλ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.