Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ειδήσεις: Κάναντι

Κάναντι: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ατρόμητο»
5/5/2019 22:07
Κάναντι: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ατρόμητο»

Ο Νταμίρ Κάναντι κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Ατρομήτου, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Νταμίρ Κάναντι. Ύστερα από δύο επιτυχημένες σεζόν στον πάγκο του Ατρομήτου, ο Αυστριακός τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα του...

Κάναντι: «Είμαι περήφανος, τα καταφέραμε!
15/4/2019 16:31
Κάναντι: «Είμαι περήφανος, τα καταφέραμε!

Ο Νταμίρ Κάναντι με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκης της ομάδας του και στην εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής τη νέα χρονιά. O Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη χθες με 2-0, με την ομάδα του Κάναντι να εξασφαλίζει και μαθηματικά την έξοδο της στο...


Για την καλύτερη ενημέρωση σας, οι πιο σημαντικές αθλητικές ειδήσεις της ημέρας στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε τα πιο σημαντικά νέα για όλα τα σπορ. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ, στίβος, αγώνες αυτοκινήτων, αλλά και E-Sports.

Επίσης, μια είδηση μπορεί να έχει και οπτικοακουστικό υλικό. Φωτογραφίες, videos με περίεργες φάσεις, γκολ, τα highlights αναμετρήσεων, ακόμα και αποφάσεις του Video Assistant Referee για ό,τι συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και γενικά στο χώρο του αθλητισμού.

To agones.gr δεν σας προσφέρει μόνο αθλητικές ειδήσεις, αλλά όποτε χρειάζεται η ενημέρωση σας μπορεί να έχει και πολιτικοκοινωνικό χαρακτήρα.

1