Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2016 21:52
Με γκολάρα του Στόιτσεφ (65’), ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 τον κακό Παναθηναϊκό και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες κέρδισαν με 1-0 τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «4», αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι.

Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν δίκαια τον αποκλεισμό από την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να βολεύονταν και με την ισοπαλία. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Ατρόμητου, καταγράφοντας μόνο μια τελική στο πρώτο μέρος!

Η απουσία του Ζέκα στον άξονα καθώς και η κακή εμφάνιση των Εσιέν, Αμπέντ και Λουντ δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν. Ενδεικτικό ότι η μόνη ευκαιρία των «πράσινων» ήρθε από κόρνερ, με τον Μολέντο να παίρνει την κεφαλιά (25’) στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από την εστία.

Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος πίεσε τον Παναθηναϊκό μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, απειλώντας στο 43’ με σουτ του Λαζαρίδη, το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Στιλ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να είναι άνευρος και Ατρόμητος βρήκε τη μια στιγμή που έψαχνε. Στο 65’, ο Κιβρακίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Στόιτσεφ με σουτ στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Στιλ, «γράφοντας» το 1-0.

Ο Στραματσόνι προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, έριξε στο παιχνίδι Μπεργκ, Βλαχοδήμο και Λαγό, όμως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει. Η μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με σέντρα σουτ του Βλαχοδήμου, αναγκάζοντας τον Μπάρκα σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη στο 83’, όταν μετά από σέντρα του Ούμπιντες, ο Λε Ταλέκ πήρε την κεφαλιά από κοντά και ο Στιλ έδιωξε σε κόρνερ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ατρόμητος πήρε άξια την πρόκριση για τα ημιτελικά. Είναι εντυπωσιακό ότι τα τελευταία έξι χρόνια στο Κύπελλο, οι Περιστεριώτες μετρούν δύο τελικούς, έναν ημιτελικό και μια πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.