Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Νίκες για Μπάγερν και Λειψία, επική ανατροπή για Γκλάντμπαχ

Μπουντσελίγκα: Νίκες για Μπάγερν και Λειψία, επική ανατροπή για Γκλάντμπαχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2017 22:17
Η Μπάγερν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βέρντερ και διατηρήθηκε στην κορυφή με +3 από την Λειψία, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Χοφενχάιμ και της έσπασε το αήττητο. Επική ανατροπή για Γλάντμπαχ στη «Μπάι Αρίνα», 3-2 τη Λεβερκούζεν.

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Μπάγερν κέρδισε με 2-1 την Βέρντερ στη Βρέμη και διατηρήθηκε με +3 στην κορυφή, φτάνοντας τις 15 σερί νίκες της σ’ όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην αντίπαλο της.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ριμπερί, ο Ρόμπεν βρέθηκε σε θέση βολής και με άπιαστο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Το 2-0 ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση του Αλάμπα, με την Βέρντερ να μειώνει απλώς στο 53’ με τον Κρούζε.

Στην 2η θέση με -3 από την κορυφή παρέμεινε η Λειψία, η οποία κέρδισε με 2-1 την Χοφενχάιμ στην έδρα της και έβαλε τέλος στο αήττητο των φιλοξενούμενων.

Η Χοφενχάιμ «χτύπησε» στην αντεπίθεση και προηγήθηκε στο 18’ με τον Αμίρι, όμως στο 38’ ο Βέρνερ έφερε το σκορ στα ίσια. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Βάγκνερ αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Ιλζάνκερ και στο 77’ ο Ζάμπιτσερ ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας τη νίκη στη Λειψία.

Νίκη με ανατροπή και για την Γκλάντμπαχ, η οποία κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Λεβερκούζεν παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0! Τα (31’) και Τσιτσαρίτο (34’) έδωσαν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στις «ασπιρίνες», ωστόσο στην επανάληψη τα δύο γκολ του Στίντλ (52’, 58’) και αυτό του Ράφαελ (71’) έφεραν… τούμπα το ματς και χάρισαν μεγάλη νίκη στην ομάδα του Χέκινγκ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ίνγκολσταντ κέρδισε με 3-1 το Αμβούργο (βασικός ο Κ. Παπαδόπουλος) και το προσπέρασε στην 16η θέση. Στον πάτο της βαθμολογίας παρέμεινε η Ντάρμσταντ, η οποία γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 6-1 από την Κολωνία. Τέλος, η Άουγκσμπουργκ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και άφησε τους «λύκους» στο +4 από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.