Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2024 15:52
Την πρόκριση της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024 θέλει να πανηγυρίσει απόψε η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Γεωργία στην Τιφλίδα στις 19:00, στον τελικό των μπαράζ των Προκριματικών.

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Ένα… βήμα πριν το Ευρωπαϊκό

Η πιο μεγάλη ώρα για την Ελλάδα έφτασε. Η «γαλανόλευκη» φιλοξενείται στο “Boris Paichadze” της Τιφλίδας από την Γεωργία και με νίκη θα προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024. Η ομάδα του Πογέτ ήταν εντυπωσιακή στον ημιτελικό των μπαράζ κόντρα στο Καζακστάν. Επικράτησε με 5-0 και έδειξε πόσο πολύ θέλει να δώσει το «παρών» στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης, μετά από δέκα χρόνια. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εφόσον ταξιδέψει στα γήπεδα της Γερμανίας, θα τοποθετηθεί στον 6ο όμιλο μαζί με την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Τσεχία. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο Γιαννούλης, ενώ αμφίβολος είναι ο Χατζηδιάκος, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο κόντρα στους Καζάκους, με τον Κουλιεράκη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Πανζουρλισμός επικρατεί στην Τιφλίδα τις τελευταίες ώρες, καθώς η Γεωργία βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Η ομάδα του Σανιόλ έκανε το καθήκον της κόντρα στο Λουξεμβούργο, επικρατώντας με 2-0 και πλέον θα δώσει τα πάντα για να βρεθεί αυτή στα τελικά της διοργάνωσης. Στα σπουδαία για τον Γάλλο τεχνικό, η επιστροφή του Χβαρατσκέλια στην ενδεκάδα. Sportingbet - Κορυφαίο lIve στους αγώνες των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Όπως το 1999

Την παράδοση με το μέρος της έχει η Ελλάδα, όταν έρχεται αντίπαλος κόντρα στη Γεωργία. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί εννέα φορές στο παρελθόν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μετρά 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η αποψινή αναμέτρηση στο “Boris Paichadze” ξυπνάει μνήμες 25 χρόνων, όταν η Ελλάδα αγωνίστηκε τελευταία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού 2000. Τότε, η «γαλανόλευκη» με γκολ του Μαχλά στις καθυστερήσεις πήρε το «τρίποντο».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ