Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΕΠΟ: «Να αποδοθούν στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις περί ντόπινγκ και κατηγόρησαν αθώους»

ΕΠΟ: «Να αποδοθούν στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις περί ντόπινγκ και κατηγόρησαν αθώους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/4/2024 20:36
Μετά τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως όσοι ενεπλάκησαν στην ψευδή διασπορά περί θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα πρέπει να υποστούν συνέπειες, σειρά πήρε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία με ανακοίνωσή της υπογράμμισε επίσης πως όσοι κατασκεύασαν τις ψευδείς ειδήσεις θα πρέπει να αποδοθούν στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης (18/4), ο ΕΟΚΑΝ γνωστοποίησε πως υπήρξε επίσημη ενημέρωση από τη FIFA προς τον οργανισμό, κατά την οποία διευκρινίστηκε ότι δεν υφίσταται παίκτης της Εθνικής Ελλάδας που να βρέθηκε «ντοπέ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αυτά καθίσταται σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Επομένως, όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.