Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζολάκης: «Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία, γιατί να μην ονειρευόμαστε το Κόνφερενς Λιγκ;» (video)

Τζολάκης: «Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία, γιατί να μην ονειρευόμαστε το Κόνφερενς Λιγκ;» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2024 02:37
Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του του έδωσε ένα φυλαχτό πριν τα πέναλτι και αφού υπογράμμισε ότι πάνε βήμα-βήμα, δεν έκρυψε ότι όλοι στην ομάδα ονειρεύονται την κούπα του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργανώσης καθώς άφησε εκτός τη Φενέρμπαχτσε στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα».

Μετά το ματς ο νεαρός Έλληνας γκολκίπερ μίλησε στην Cosmote TV για τη μεγάλη πρόκριση:
«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έγινε. Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Για το ότι έπεσε σωστά σε όλα τα πέναλτι: «Είχαμε κάνει ανάλυση με τους αναλυτές και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Κάποια στιγμή είναι και το feeling. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι κοιτάζεις τα πέναλτι τους, πρέπει εκείνη την ώρα να επιλέξεις τη σωστή γωνία και να δικαιωθείς».

Για το ότι κάτι πήρε από άνθρωπο στην εξέδρα: «Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και τον ευχαριστώ δημόσια που με ακολούθησε απόψε εδώ και πήραμε όλοι μαζί την πρόκριση».

Για το αν ονειρεύονται το Κόνφερενς Λιγκ: «Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής. Να ηρεμήσουμε και να δώσουμε το καλύτερο μας. Ωστόσο ναι, Το ονειρευόμαστε το τρόπαιο, γιατί όχι;».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.