Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Απέφυγαν την ήττα Ολλανδία και Τσεχία, τριάρα η Ισλανδία (videos)

Προκριματικά Euro: Απέφυγαν την ήττα Ολλανδία και Τσεχία, τριάρα η Ισλανδία (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2015 23:51
Με γκολ του Χούντελαρ στο 90+2’ η Ολλανδία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τουρκία στο Άμστερνταμ και παρέμεινε στην 3η θέση του 1ου ομίλου με -5 από τη 2η θέση και -6 από την κορυφή. Σε όλο το ματς έπαιξε ο Αφελάι.

Γλίτωσε τα χειρότερα απέναντι στην Τουρκία η Ολλανδία. Οι «οράνιε» που έπαιξαν χωρίς τους τραυματίες Ρόμπεν και Φαν Πέρσι, πλήρωσαν το κακό πρώτο μέρος και χρειάστηκαν το γκολ του Χούντελαρ στις καθυστερήσεις για να γλιτώσουν την ήττα απέναντι στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Η Ολλανδία ξεκίνησε καλύτερα και είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Ντεπάι (6’) και Σνάιντερ (9’) που όμως δεν ανησύχησαν τον Μπαμπακάν.

Η Τουρκία ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της, είχε μεγάλη στιγμή στο 15’ με σουτ του Τόρε, που έσωσε σχεδόν στη γραμμή ο Ίντι και στο 37’ ο Γιλμάζ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Μπαμπακάν βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και στο 42’ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Ντε Φράι, ενώ στο 54’ ο Νάρσιν δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά παρότι ο Τούρκος γκολκίπερ ήταν εξουδετερωμένος.

Στο 60’ ο Μπαμπακάν πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη απόκρουση διώχνοντας με το ένα χέρι το μακρινό σουτ του Αφελάι (έπαιξε σε όλο το ματς), ενώ στο 71’ το φάουλ του Σνάιντερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η Ολλανδία συνέχιζε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης και είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Βίλεμς στο 79’, ενώ στο 86’ ο Μπαμπακάν έδιωξε με γροθιές το μακρινό σουτ του Σνάιντερ.

Οι προσπάθειες των Ολλανδών για την ισοφάριση απέδωσαν καρπούς στις καθυστερήσεις, με τον Σνάιντερ να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή και τον Χούντελαρ να αλλάζει την πορεία της μπάλας, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Πρώτη απώλεια για Τσεχία, τριάρα η Ισλανδία


Προκριματικά Euro: Απέφυγαν την ήττα Ολλανδία και Τσεχία, τριάρα η Ισλανδία (videos)
Πρώτη απώλεια για την Τσεχία, η οποία με γκολ του Πίλαρ στο 90’ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λετονία στη Πράγα και πλέον βρίσκεται μόλις στο +1 από την 2η Ισλανδία.

Οι Τσέχοι, που είχαν το απόλυτο στο πρώτο όμιλο, πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30’ με γκολ του Βισνιάκοβιτς ύστερα από αντεπίθεση.

Οι Λετονοί είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του Τσεχ και στο 90’ ο Πίλαρ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Τσεχία. Βασικός αγωνίστηκε ο Γκορκς του Εργοτέλη, ο οποίος έπαιξε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στη δεύτερη θέση με -1 από την κορυφή πέρασε η Ισλανδία, η οποία κέρδισε άνετα με 3-0 στο Καζακστάν και βρίσκεται πλέον στο +5 από την 3η θέση.

Το σκορ για τους Ισλανδούς άνοιξε στο 20’ ο 36χρονος Γκούντιονσεν, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια με την Εθνική του ομάδα. Τη σκυτάλη πήρε ο Μπίαρνασον, ο οποίος με δύο γκολ (32’, 90+1’) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Τσεχία 13
2. Ισλανδία 12
3. Ολλανδία 7
4. Τουρκία 5
5. Λετονία 3
6. Καζακστάν 1






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.