Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Έσωσε το βαθμό με Έντερ η Ιταλία (video)

Προκριματικά Euro: Έσωσε το βαθμό με Έντερ η Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2015 01:10
Με τον Έντερ να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Ιταλία έσωσε το βαθμό (2-2) στην έδρα της Βουλγαρίας και βρέθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Κροατία.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Ιταλία στα προκριματικά, καθώς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Βουλγαρία στη Σόφια, σώζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στο 84’.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Ιταλία κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Μίνεφ, ωστόσο η Βουλγαρία κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς μέσα σε έξι λεπτά. Στο 11’ ο Ποπόφ έφερε το σκορ στα ίσα με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 17’ ο Μικάνσκι «έγραψε» το 2-1 με κοντινή κεφαλιά.

Η Ιταλία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 20’ με κεφαλιά του Ιμόμπιλε για να απαντήσει άμεσα, ενώ στο 37’ η Βουλγαρία «άγγιξε» το 3ο γκολ, έχοντας δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποπόφ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και έφτασαν κοντά στο 2-2 στο 60’ με μακρινό σουτ του Βεράτι. Εφτά λεπτά μετά, Ιμόμπιλε και Μπερτολάτσι είχαν διπλή ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και τελικώς τη λύση έδωσε στο 84’ ο Έντερ.

Ο βραζιλιάνος άσος της Σαμπντόρια (διαθέτει ιταλικό διαβατήριο) με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαίλοφ, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ιταλίας.

Μάλιστα οι Ιταλοί θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, ωστόσο το σουτ του Γκαμπιαντίνι στο 86’ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 90+2’ ο Μίνεφ έδιωξε σωτήρια προτού ο άσος της Νάπολι γίνει αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής.

Νωρίτερα η Κροατία διέλυσε με 5-1 την Νορβηγία στο Ζάγκρεμπ και πέρασε μόνη στην κορυφή του ομίλου μια αγωνιστική πριν τη μάχη της πρώτης θέσης με την Ιταλία.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:


1. Κροατία 13
2. Ιταλία 11
3. Νορβηγία 9
4. Βουλγαρία 5
5. Αζερμπαιτζάν 3
6. Μάλτα 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.