Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με ρεκόρ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2016 00:29
Βαλένθια και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μεστάγια», με τους «μπλαουγκράνα» να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου και να φτάνουν τα 29 σερί ματς αήττητοι, κάνοντας νέο ρεκόρ συλλόγου.

Την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας «σφράγισε» και τυπικά η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού με συνολικό σκορ 8-1.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα νόημα μετά το 7-0 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου» και οι δύο προπονητές είχαν ευκαιρία να ξεκουράσουν αρκετούς βασικούς. Το μοναδικό ενδιαφέρον του αγώνα ήταν το εάν η Μπαρτσελόνα θα έσπαγε το ρεκόρ συλλόγου με 28 ματς στη σειρά χωρίς ήττα, το οποίο είχε κάνει η ομάδα του Γκουαρδιόλα τη σεζόν 2010/11.

Η Βαλένθια κατάφερε να προηγηθεί στο 39’ με γκολ του Νεγρέδο, ωστόσο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ του 19χρονου Καπτούμ (84’), ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα των Καταλανών.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έφτασε τα 29 σερί ματς χωρίς ήττα, κάνοντας νέο ρεκόρ συλλόγου. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη, εκτός και αν η Θέλτα ανατρέψει το 4-0 του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Αυτή είναι η 3η σερί συμμετοχή της Μπαρτσελόνα σε τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, κάτι που είχε να συμβεί από τις χρονιές 1996-1997-1998. Οι Καταλανοί θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για 38η φορά, μετρώντας 27 κατακτήσεις και 10 ήττες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.