Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη νίκη η Ατλέτικο, τις φωνές η Λέστερ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη νίκη η Ατλέτικο, τις φωνές η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2017 23:39
Με πέναλτι-φάντασμα του Γκριεζμάν (28’) η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Λέστερ στη Μαδρίτη και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, ωστόσο δεν «κλείδωσαν» το ματς και όλα θα κριθούν στην Αγγλία.

Η Ατλέτικο έπαιξε μονότερμα την Λέστερ ωστόσο χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι (έγινε φάουλ εκτός περιοχής) για να πάρει τη νίκη με 1-0 και να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ».

Οι «ροχιμπλάνκος» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, έχοντας δοκάρι στο 5ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κόκε. Τρία λεπτά μετά ο Καράσκο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 12’ το μακρινό σουτ του Γκριεζμάν πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Λέστερ είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, όμως δικαιούται να φωνάζει για την απόφαση του διαιτητή Έρικσον να δώσει πέναλτι στο 28’ σε ανατροπή του Γκριεζμάν από τον Ολμπράιτον, αφού το φάουλ ήταν οριακά εκτός περιοχής. Ο Γάλλος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στην Ατλέτικο.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με την Λέστερ να βρίσκονταν σταθερά σε θέση άμυνας και την Ατλέτικο να έψαχνε ένα δεύτερο τέρμα, με σαφώς πιο προσεκτική προσέγγιση. Με εξαίρεση μια χαμένη φάση με τον Τόρες (62’) ο οποίος γλίστρησε προτού εκτελέσει από κοντά τον Σμάιχελ, οι «ροχιμπλάνκος» δεν δημιούργησαν άλλη κλασική φάση και το 1-0 αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία.

Να σημειωθεί πως η Ατλέτικο κράτησε το μηδέν στην έδρα της για 9ο διαδοχικό νοκ-άουτ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν έχει αποκλειστεί, ενώ νίκησε 1-0 εντός στην Ευρώπη, εδώ και 24 χρόνια και την ιστορική νίκη του ΟΦΗ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.