Το παλεύει ο Άρης Betsson στα Λιόσια
AEK
Στο 6-4 είναι η ΑΕΚ στην Stoiximan GBL και με νίκη κόντρα στον Άρη Betsson αγκαλιάζει την τετράδα με το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Την περασμένη εβδομάδα στη Μύκονο, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, προηγήθηκε με διψήφια διαφορά και στην τέταρτη περίοδο, αλλά στο τέλος έπαιξε με τη... φωτιά πριν πάρει τη νίκη με 76-77, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να αστοχεί σε τρίποντο νίκης για τους γηπεδούχους στο φινάλε. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Φρανκ Μπάρτλεϊ με 21 πόντους, ακολούθησε ο Κρις Σίλβα με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ραϊκούαν Γκρέι είχαν από 10. Περιμένει αρκετό κόσμο στο γήπεδο σήμερα, αφού η αρχική ποινή για την τιμωρία της έδρας πήρε αναστολή.
Αγωνιστικά Νέα: Επέστρεψαν κόντρα στη Μύκονο Betsson οι Κατσίβελης, Λεκαβίτσιους και Χαραλαμπόπουλος και υπολογίζονται κανονικά. Ο Σάκοτα δεν θα έχει πιθανότατα ξανά τους Κουζμίνσκας, Μπράουν και Κλαβέλ.
AΡΗΣ BETSSON
Σε πολύ καλό φεγγάρι είναι ο Άρης Betsson, που μετράει τέσσερις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πλέον ρεκόρ 5-5 στην Stoiximan GBL. Το περασμένο Σάββατο δυσκολεύτηκε κόντρα στο Περιστέρι Betsson, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 81-76 στην παράταση, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμίν Νουά που είχε 27 πόντους με 5/8 τρίποντα, μερικά εκ των οποίων πολύ κρίσιμα! Στους 14 πόντους ο Μπράις Τζόουνς, ο οποίος, όμως, ήταν άστοχος με 4/13 σουτ, ενώ ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είχε 13 και ο Ντανίλο Άντζουσιτς είχε 10. "Θα πρέπει να θωρακίσουμε την άμυνά μας και έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ" δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Ιγκόρ Μίλιστις, Χρήστος Χασανίδης.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει στη δωδεκάδα ο ρολίστας ψηλός, Μιχάλης Τσαϊρέλης, που είχε λείψει κόντρα στο Περιστέρι. Δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο Τζέικ Φόρεστερ που είναι ο ξένος που κόβεται, αλλά και ο ρολίστας, Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.
Hooper
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη η ΑΕΚ λόγω έδρας, αλλά ο Άρης Betsson είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει να έχει βρει καλή χημεία και μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλους και γιατί όχι να την πάρει. Πάμε με το διπλό στο +6.5.