Ανοικτό ματς στο Πόρτμαντ Ρόουντ
🍒ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η FONBET🍒👇
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Σε παιχνίδι όπου η κάθε μία ομάδα είχε από ένα ημίχρονο επιβεβαιώθηκε το δικαιότερο αποτέλεσμα που ήταν η ισοπαλία (2-2). Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, με κατοχή της μπάλας που έφτασε στο 70% κυριάρχησε επιθετικά και ανταμείφθηκε με το γκολ του Φιορεντίνο στο 22’. Στο δεύτερο ημίχρονο πλήρωσε το τίμημα της απρόσεκτης ανασταλτικής συμπεριφοράς και δέχτηκε δύο γκολ σε δέκα λεπτά (58’, 68’). Πήρε το βαθμό χάρη στην ποιότητα του Ενκίσο που σκόραρε ένα από τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής στο 74’. Η αμφίρροπη αναμέτρηση επιβεβαιώνεται από την μικρή διαφορά που είχαν στα αναμενόμενα γκολ (0.89 έναντι 1.06) αν και για τον μάνατζερ Γκάρι Ό Νιλ η κατάσταση ήταν περισσότερο ξεκάθαρη.
«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, θα έπρεπε να τους είχαμε τιμωρήσει περισσότερες φορές στο πρώτο ημίχρονο. Δεν νικήσαμε όχι διότι δεν παίξαμε καλά, αλλά διότι κάναμε δύο λάθη που τα εκμεταλλεύτηκαν. Γενικά είμαι ευχαριστημένος». Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους «τράκτορ μπόις» που βρίσκονται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ίπσουιτς δείχνει έφεση στο Goal που έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα επτά τελευταία επίσημα ματς από τα οποία τα πέντε έγιναν και όβερ. Η ισοπαλία κυριαρχεί στην προϊστορία με την Μπόρνμουθ (1-5-2).
Αγωνιστικά Νέα: Ο Γκάρι Ό Νιλ επιβεβαίωσε πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το σημερινό ματς. Έτοιμος πλέον και ο βασικός αμυντικός χαφ Λούκιτς (6/0). Μακροχρόνια απουσιάζει ο μέσος Τέιλορ (-).
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Ασταμάτητη εντός και εκτός συνόρων πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη επικρατώντας της Σπάρτα στην Πράγα με 3-1. Η αλήθεια είναι πως ζορίστηκε στο πρώτο μέρος όπου έχασε πέναλτι στο 30’ με τον Κουκ και πέντε λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από το 37’ όμως που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα κυριάρχησε σκοράροντας τρείς φορές με τους Άνταμς (57’), Εβανίλσον (81’) και Ραϊάν (90’). Ελεγχόμενο ροτέισον έκανε ο Ρόζε ρίχνοντας τους σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο. Μετρά το απόλυτο στην League Phase του Γιουρόπα Λιγκ με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.
Ανάλογη η εικόνα της και στην Πρέμιερ Λιγκ όπου νίκησε την Λιντς με 2-0 εμφανίζοντας αποτελεσματικότητα δημιουργικά και αμυντική σταθερότητα. Το σκορ άνοιξε ο Εβανίλσον, πρώτος σκόρερ του κλαμπ έως τώρα με έξι γκολ σε 14 ματς, με τον Αντλί να σιγουρεύει το τρίποντο στις καθυστερήσεις (90+4’). Μπορεί να έπαιξε «πίσω» από τη μπάλα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του ματς αλλά εμφάνισε πιο ουσιαστικές ευκαιρίες (1.78 xG – 0,89 xG).
Το γκολ που δέχτηκε στην Πράγα ήταν το πρώτο μετά έξι αγώνες αλλά το πλέον σημαντικό παραμένει το αξιοπρόσκετο σερί των επτά νικών όπου εμφανίζει συντελεστή τερμάτων 19-1! Έχει δώσει έξι επίσημους αγώνες μακριά από το Βαϊτάλιτι, άπαντες τελείωσαν με όβερ.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο εφεδρικός δεξιός μπακ Σάντσες (1/0), ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Τοτ (2/0) και ο δεξιός μπακ Αραούχο (-). Από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο σημαντικός κεντρικός χαφ Σκοτ (5/1) που μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες.
Εκτίμηση
Ομάδα που παίζει με επιθετική φιλοσοφία η Ίπσουιτς, είναι μαχητική και ανταγωνιστική αν και πίσω έχει θέματα που της στοιχίζουν. Σοβαρή και ουσιαστική η Μπόρνμουθ, με παίκτες που τρέχουν πολύ, μαρκάρουν αποτελεσματικά και εκμεταλλεύονται τις γρήγορες μεταβάσεις. Υπερτερεί σε ποιότητα μεσοεπιθετικά ωστόσο δεν θα περάσει εύκολα από το Πόρτμαντ Ρόουντ. Με την άνεση που έχουν στο γκολ αμφότερες, καλή λύση είναι το Goal.
X2 over 2.5