3
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πορτογαλία - Λ.Δ. Κονγκό

Κλειστοί χώροι

Κλειστοί χώροι

11ος όμιλος – 1η αγωνιστική. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις συνεχίζουν στη φάση των «32», όπως και οι 8 καλύτερες τρίτες. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Μεταξύ τους παιχνίδια, 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4. Συνολική διαφορά τερμάτων, 5. Καλύτερη επίθεση, 6. Βαθμολογία Fair Play (ο αριθμός καρτών που έχουν δεχθεί). 7. Θέση στην κατάταξη της FIFA.



Μια από τις κορυφαίες ομάδες του φετινού τουρνουά -σε ποσότητα και ποιότητα- ρίχνεται στη μάχη. Η Πορτογαλία ταξίδεψε στα γήπεδα της ΗΠΑ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πιθανότατα στο τελευταίο του μεγάλο τουρνουά -αν και ποτέ δεν ξέρεις. Τα πάντα γυρίζουν γύρω από τον 41χρονο άσο. Έτσι χτίστηκε αυτή η ομάδα, παρά την ατομική ποιότητα που έχει σε όλες τις θέσεις.Ο σταρ της Αλ Νασρ και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έχει καταγράψει 228 συμμετοχές με την Εθνική και 143 γκολ! Παλαβά νούμερα... αλλά θέλει κι άλλα. Η φετινή είναι η 9η συμμετοχή της Πορτογαλίας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προκρίνεται με συνέπεια από το 2002 και έπειτα. Το 1966, στην παρθενική συμμετοχή της έφτασε ως τη 3η θέση, ενώ το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας, τερμάτισε στη 4η θέση, δύο χρόνια μετά τον χαμένο τελικό του EURO από την Ελλάδα.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο, αφού το 2030 θα διοργανώσει το Μουντιάλ, μαζί με την Ισπανία και το Μαρόκο. Συνεπώς άπαντες θέλουν να το... πάρουν σπίτι. Στα προκριματικά δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα στον όμιλο (4-1-1), αφού η ήττα από την Ιρλανδία (2-0) την θύμωσε και ξέσπασε στην Αρμενία (9-1). Οι Πορτογάλοι είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανέλαβε για να τους φτάσει πολύ ψηλά. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από έξι χρόνια στην Εθνική ομάδα του Βελγίου (2016-22), ανέλαβε τους Ίβηρες το 2023 και έκτοτε μετράει 28-7-5 σε 40 αγώνες.

Από το 2016 και έπειτα, όταν κατέκτησε το EURO, η Πορτογαλία είναι θεωρητικά σε πτωτική πορεία, έχοντας βέβαια κατακτήσει δύο φορές το Nations League (2019, 2025). Παρά το γεμάτο ρόστερ που έχει και φέτος, τα πάντα σε αυτή τη ομάδα γυρίζουν γύρω από τον 41χρονο αστέρα της Αλ Νασρ. Βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και άπαντες «πρέπει» να τον σημαδέψουν. Στα φιλικά πολλές φορές δεν λειτούργησε αυτό.

Αήττητη στα τέσσερα φιλικά που έδωσε το 2026, έφερε «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο με το Μεξικό και στη συνέχεια σημείωσε τρεις νίκες με ΗΠΑ (2-0), Χιλή (2-1) και Νιγηρία (2-1)

Αγωνιστικά Νέα: Έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα ο κομβικός στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας. Κανονικά διαθέσιμος αναμένεται να είναι ο πολύτιμος αριστερός μπακ Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν), που αποχώρησε ως τραυματίας από το τελευταίο φιλικό.

Τερματοφύλακες: Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Σα (Γουλβς), Σίλβα (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βέλιο (Γκεντσλερμπιρλιγκί)

Αμυντικοί: Σεμέδο (Φενερμπαχτσέ), Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Αραούχο (Μπενφίκα), Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βέιγκα (Βιγιαρεάλ), Ινάτσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Κανσέλο (Μπαρτσελόνα), Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν)

Μέσοι: Νούνιες (Μάντσεστερ Σίτι), Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ζοάο Νέβες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρούμπεν Νέβες (Αλ Χιλάλ), Βιτίνια (Παρί Σεν Ζερμέν), Κόστα (Μαγιόρκα)

Επιθετικοί: Ρονάλντο (Αλ Νασρ), Ράμος (Παρί Σεν Ζερμέν), Φέλιξ (Αλ Νασρ), Τρινκάο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Λεάο (Μίλαν), Νέτο (Τσέλσι), Γκέντες (Σοσιεδάδ), Κονσεϊσάο (Γιουβέντους)

Η Novibet σε συνεργασία με το Agones.gr προσφέρουν μια μοναδική προσφορά* γνωριμίας με εγγραφή

(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)



Η τρέχουσα συμμετοχή είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Κονγκό αφού είναι και η πρώτη συμμετοχή του συμμετοχή υπό αυτή τη σύσταση. Προηγήθηκε το 1974 η παρουσία του στο Μουντιάλ της Γερμανίας, εκεί όμως ως Ζαΐρ και με πολύ άσχημο απολογισμό (0-0-3, 0-14 γκολ).

Στον όμιλο της τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από την «μουντιαλική» Σενεγάλη. Κάπως έτσι, στα «παράθυρα» του περασμένου Νοέμβρη αντιμετώπισε δύο πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αφρικής, το Καμερούν (1-0) και τη Νιγηρία (1-1 κ.δ, 4-3 στα πέναλτι). Αφού «πέταξε» εκτός δύο πολύ ισχυρότερες ομάδες, ταξίδεψε τον Μάρτη στο Μεξικό για ένα παιχνίδι μπαράζ των διηπειρωτικών πλέι οφ και με το 1-0 στη παράταση, «πέταξε» εκτός και τη Τζαμάικα.

Καθόλου μικρό το επίτευγμα της ομάδας του κόουτς Ντεσάμπρ, ο οποίος κάθεται για πρώτη φορά σε πάγκο Εθνικής και προφανώς βρίσκεται για πρώτη φορά σε μεγάλο τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς. Στον πάγκο της έχει απολογισμό 25-13-10. Στο πρόσφατο Copa Africa έφτασε ως τα προημιτελικά, όπου με γκολ στο 119' γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από την Αλγερία (1-0).

Ο ρεαλιστικός στόχος της είναι να τερματίσει πίσω από την Πορτογαλία και την Κολομβία, σε έναν όμιλο που συμπεριλαμβάνεται και η «πρωτάρα» ομάδα του Ουζμπεκιστάν. Στα δύο φιλικά του Ιουνίου έφερε ισοπαλία 0-0 με την Δανία και ηττήθηκε με 2-1 από την Χιλή.

Αγωνιστικά Νέα: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κονγκό είναι τα όσα πέρασε για να φτάσει ως τις ΗΠΑ. Η έξαρση του ιού Έμπολα στη χώρα, τους ανάγκασε να μείνουν σε ευρωπαϊκό έδαφος για 21 ημέρες, σε φάση καραντίνας ουσιαστικά για να μπορέσουν να πάρουν το «ΟΚ» και να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ. Ήταν από τις τελευταίες ομάδες που έφτασαν στις ΗΠΑ. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο βασικός κίπερ Μπασί (Χάβρη), με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη και τον Φαγιουλού (Νόα) να έχει πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Τερματοφύλακες: Μπασί (Χάβρη), Φαγιουλού (Νόα), Επόλο (Σταντάρ Λιέγης)

Αμυντικοί: Μπεμπά (Λιλ), Μαζουακού (Λανς), Καλούλου (Αρης Λεμεσού), Καγιέμπε (Γκενκ), Μπατουμπίνσικα (Λάρισα), Τουανζέμπε (Μπέρνλι), Γουάν-Μπισάκα (Γουέστ Χαμ), Καπουάντι (Λοντς)

Μέσοι: Ελία (Αλάνιασπορ), Μουτουσαμί (Ατρόμητος), Καγιέμπε (Γουότφορντ), Μπονγκοντά (Σπαρτάκ Μόσχας), Πικέλ (Εσπανιόλ), Κακουτά (Λάρισα), Σαντίκι (Σάντερλαντ), Μπουκού (Μονπελιέ), Τσιμπόλα (Κιλμάρνοκ), Μουκάου (Λιλ), Σιπένγκα (Καστεγιόν)

Επιθετικοί: Μπακαμπού (Μπέτις), Μαγιέλε (Πίραμιντς), Γουίσα (Νιούκαστλ), Μπανζά (Αλ Τζαζίρα)

Γιώργος Γκάτος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πορτογαλία θα προσπαθήσει να πάει και πάλι σε ένα παιχνίδι κατοχής που ενδεχομένως να μην είναι και το καλύτερο για το... μάτι. Το Κονγκό είναι μια δυναμική ομάδα που θα κοιτάξει πρώτιστα να κλείσει τους χώρους του. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με μπόλικη τακτική, κλειστό σε σκορ, με την Πορτογαλία να επιτίθεται και το Κονγκό να αμύνεται. Έχει λογική υπόσταση το No Goal.

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,091,161 94.3%
X
€ 246,269 3.3%
2
€ 182,666 2.4%
Over
€ 810,747 68.8%
Under
€ 368,489 31.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 20:00

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
0.00%-4.17%0.00%+3.43%-5.45%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

276 ψήφοι:

Ειδήσεις

1

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

3

75%

Κατοχή μπάλας

25%

3

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

0

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

22

Σέντρες

10

4

Αλλαγές

5

9

Φάουλ

10

1

Ασίστ

1

0

Αντεπιθέσεις

3

16

Πλάγια Άουτ

15

12

Εκτελέσεις Φάουλ

12

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

7

Προσπάθειες Για Γκολ

8

2

«Κομμένα» Σουτ

3

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Houston Stadium
  • Χωρητικότητα: 71795
  • Θεατές: 68777
  • Διαιτητής: Abdulrahman Al-Jassim (Κατάρ) - 38χρ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Μουντιάλ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  2 Λ.Δ. Κονγκό 1 1 0 1 0 1:1
  3 Πορτογαλία 1 1 0 1 0 1:1
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
17/6/2026
Πορτογαλία
Λ.Δ. Κονγκό
1 - 1
Πορτογαλία - Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό 1-1: «Μπλόκο» στην παρέα του Ρονάλντο (video)

Πορτογαλία - Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό 1-1: «Μπλόκο» στην παρέα του Ρονάλντο (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2026 21:59
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς μεταξύ της Πορτογαλίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό για την 1η αγωνιστική του 11ου ομίλου του Μουντιάλ.

Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προηγήθηκε μόλις στο 6' με τον Ζοάο Νέβες, αλλά στο 45+5' ο Γιοάν Γουισά σημείωσε το πρώτο γκολ στην ιστορία της αφρικανικής ομάδας στη διοργάνωση.

Σε γενικές γραμμές, η εικόνα της Πορτογαλίας ήταν απογοητευτική, αφού σε κανένα σημείο της αναμέτρησης του Houston Stadium δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την ταμπέλα του φαβορί.Ο -εξαφανισμένος- Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε χρόνο συμμετοχής σε έκτο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο, βαδίζοντας στα χνάρια του έτερου ρέκορντμαν Λιονέλ Μέσι, λίγες ώρες αργότερα.

Η επόμενη υποχρέωση της Πορτογαλίας είναι με το Ουζμπεκιστάν την Τρίτη (23/6, 20:00), ενώ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό με την Κολομβία τα ξημερώματα της άλλης Τετάρτης (24/6, 05:00).

Γκολ στην αρχή και στο τέλος

Μόλις στο 6ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Νέτο, ο Νέβες πήδηξε παντελώς αμαρκάριστος, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ, βάζοντας σε θέση οδηγού την Πορτογαλία.



Έπρεπε να δεχθεί γκολ για να βγάλει αντίδραση η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η οποία απείλησε στο 11' με ένα σουτ του Γουισά που πέρασε λίγο άουτ και άλλο ένα του Μπακαμπού στο 14' που κόντραρε στον Αραούζο.



Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μέντες μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή, αλλά ανακόπηκε από τους αντιπάλους, προτού ο Φερνάντες επιχειρήσει μία προσπάθεια που δεν χαρακτηρίστηκε καν τελική από τη ΦΙΦΑ.



Κατόπιν, ο ρυθμός έπεσε ελαφρώς, ώσπου στο 33' ο Καγέμπε κέρδισε μέτρα, έκανε σουτ από μακριά, η μπάλα κόντραρε στον Αραούζο και κατέληξε στην αγκαλιά του Κόστα, ο οποίος δεν ανησύχησε καθόλου.



Η Πορτογαλία είχε επαναπαυθεί πλήρως μετά το γρήγορο γκολ του Νέβες και τελικά το πλήρωσε, αφότου ο Μουτουσαμί του Ατρομήτου έστειλε την προειδοποιητική βολή με ένα σουτ που κόντραρε στο 45+3'.



Δύο λεπτά αργότερα, ένας άλλος γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, ο Μαζουακού που έπαιξε στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-16, επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο αμαρκάριστος Γουισά σημείωσε με κεφαλιά το πρώτο γκολ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Δείτε πώς έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογίες του Μουντιάλ μέχρι σήμερα.

Μοιρασμένο ημίχρονο

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ο Μαρτίνεθ αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον Κονσεϊσάο αντί του Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για εκατοστά αποδείχθηκε εκτεθειμένος ο Μπακαμπού στο 50', επομένως το σουτ που αποκρούστηκε από τον Κόστα ήταν ως μη γενόμενο, ενώ οφσάιντ... συνελήφθη και ο Κανσέλο στο 55', με αποτέλεσμα να μην κατακυρωθεί το υπέροχο ψαλιδάκι του.

Δείτε τις δύο φάσεις:





Ο Ντεσάμπρ φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή με τον Σαντίκι αντί του Μουκάου στο 57', στιγμές προτού ο Γουάν-Μπισακά πατήσει τον Μέντες χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει.

Από γύρισμα του Κονσεϊσάο στο 68', ο Ρονάλντο κατέγραψε την πρώτη τελική του στο ματς (μονοκόμματο σουτ), ωστόσο η μπάλα πέρασε αρκετά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.



Έπειτα από το διάλειμμα ενυδάτωσης, ο Μαρτίνεθ έβαλε τον Λεάο αντί του Νέτο και τον Σεμέδο στη θέση του Μέντες, ενώ στο 74' ο Ρονάλντο έκανε δεύτερο σουτ, το οποίο όμως είχε την ίδια κατάληξη (άουτ).



Τρία λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Ντεσάμπρ βγήκαν γρήγορα στην κόντρα, ο Σαντίκι έδωσε στον Μπακαμπού, εκείνος επιχείρησε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.



Η τελευταία αξιόλογη προσπάθεια καταγράφηκε στο 90' και ήταν ένα σουτ του Φερνάντες που πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Εμπασί, ο οποίος δεν χρειάστηκε να κάνει απόκρουση σε κανένα σημείο του αγώνα μετά το 6ο λεπτό.



Πορτογαλία (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κόστα, Κανσέλο, Αραούζο, Βέιγκα, Μέντες (72' Σεμέδο), Βιτίνια (83' Ράμος), Φερνάντες, Νέβες, Μπερνάρντο Σίλβα (46' Κονσεϊσάο), Νέτο (72' Λεάο), Ρονάλντο.

Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό (Σεμπαστιάν Ντεσάμπρ): Εμπασί, Γουάν-Μπισακά (85' Καλουλού), Μπεμπά, Τουανζέμπε, Καπουαντί, Μαζουακού (74' Γιορίς Καγέμπε), Μουτουσαμί, Μουκάου (57' Σαντίκι), Έντο Καγέμπε (74' Πίκελ), Μπακαμπού (85' Μπάνζα), Γουισά.



Η Novibet σε συνεργασία με το Agones.gr προσφέρουν μια μοναδική προσφορά* γνωριμίας με εγγραφή

(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kostas72 με το υψηλότερο yield +14.50% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο kostas72, με το υψηλότερο yield +21.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +10.93% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

[+]  Dimitriosss 13/6/2026 00:08
walkingonadream 14/6/2026 03:58

Ασσο για την Πορτογαλια!

Ubernathy 14/6/2026 16:08

4-6γκολ

Betexplorer 15/6/2026 14:24

𝝞𝝙𝝖𝝢𝝞𝝟𝝤 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝗥𝗢𝗡𝗔𝗟𝗗𝗢 𝝝𝝖 𝝣𝝚𝝥𝝚𝝦𝝖𝝨𝝚𝝞 𝝩𝝖 𝟭𝟰𝟯 𝗚𝗢𝗔𝗟 👑

[+]  Ubernathy 16/6/2026 00:48
Sot 16/6/2026 08:42

Οβερ 3.5 στο 2.67 απόδοση

Tyropitas 16/6/2026 10:15

[+]  DjEggman 16/6/2026 18:46
Tipster_Mundial26 17/6/2026 05:44

1/1 οβερ 3-0

MediuM 17/6/2026 08:33

X

Mariostakt98 17/6/2026 09:30

Ημηχρονο Χ

Xatzo 17/6/2026 10:02

1 και οβερ 1.5

cat1983 17/6/2026 10:23

Ημίχρονο over 0.5 goal ,να κερδίσει η Πορτογαλία ,και over 2,5 αν και πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσει.4:0

DRAKOULASV9 17/6/2026 11:08

1 τελικο

MOYFA 17/6/2026 12:05

Ωραίο γκολ γκολ θα τιμηθεί

[+]  Zhkos 17/6/2026 12:13
sever555 17/6/2026 12:16

το κονγκο δεν είναι κουρασαο μην παίρνετε φόρα. καλημέρα και καλά κέρδη

triadas 17/6/2026 14:55

1 και γκολ-γκολ

[+]  Paoktssis 17/6/2026 15:03
Stamatis007 17/6/2026 18:16

4-6 γκολ

Giatsos 17/6/2026 18:25

Οβερ 2,5 κάρτες

PAOK242424 17/6/2026 19:14

3-0

laslobet 17/6/2026 19:16

2-3 goal

Despotis 17/6/2026 20:49

Evdokia 17/6/2026 20:55

Ήταν εφησυχασμενη η Πορτογαλία και το έφαγε το γκολ.. Εγώ πάντως μετά το πρωτο γκολ έπαιξα το γκολ του γηπεδουχου

Evdokia 17/6/2026 20:56

Λάθος του φιλοξενουμενου..

00355697657543 17/6/2026 21:55

Το έχουν ξεφτιλίσει Το ποδόσφαιρο Το ματς αυτό έχει μια ώρα που έχει λήξει 1_1 και αυτή το βάζουν ότι τάχα ότι πεζει τώρα αντε ρε ξεφτίλες

Velakibet 17/6/2026 21:56

Γενικότερα σε αυτό το Μουντιάλ θα παίξει πολύ ρόλο η τρίτη θέση υπάρχει πιο αισιοδοξία για τις μικρές ομάδες και για τις μεγάλες ένα μαξιλάρι ασφαλείας που λένε

Betexplorer 17/6/2026 22:32

Δεν υπήρχε ο Ronaldo στο γήπεδο με το ζόρι έκανε 2 φάσεις έκανε δουλειά με 5 στην άμυνα το λεωφορείο.

geosoft 17/6/2026 22:37

Betexplorer πώς έγραψες τό σχόλιο σου με αυτή την γραμματοσειρά...🤔🤔. Τί σελίδας είσαι κοπρε...Σε βάλανε να επηρεάσεις κόσμο ότι θα βάλει γκολ ο μακρυλαιμης να χωσουν χρήμα??? Κάποτε ανθρώπους σαν εσένα δοσίλογους τους έλεγαν. . Κρίμα στην σελίδα που δίνει χώρο σε τέτοια σκουπίδια...και την είχα σέ εκτίμηση .

geosoft 17/6/2026 22:38

Τουλάχιστον κάντε διαγραφή τό σχόλιο. Η δουλίτσα έγινε

Betexplorer 17/6/2026 22:56

Μην γράφεις π@π@ριές άσχετο ζώο λες να είμαι της novibet και να προωθώ τα συμφέροντα τους, πραγματικά η φαντασία σου δεν έχει όρια έτσι γράφω εδώ και χρόνια... Αυτό έλειπε να είναι εύκολο να προβλέψεις τον scorer, εσύ ούτε το No Goal δεν έπιασες επειδή είσαι στόκος με αποδείξεις...

Betexplorer 17/6/2026 23:14

Κανονικά όσα γράφεις θα έπρεπε να διαγραφούν τα προγνωστικά δεν είναι δουλειά όποιος θέλει κάνει προβλέψεις σε αυτό το site κανένας δεν είναι βαλτός, λογικά τώρα κανείς δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά...

MediuM 17/6/2026 23:15

καλοφαγωτα

geosoft 17/6/2026 23:47

Απορώ απλά ρε γιδοβοσκε πως γράφεις με αυτή την γραμματοσειρά... κλόουν... Τόσα χρόνια σέ αυτή την σελίδα δεν το έχω ξαναδεί...Το νέο γκολ εγώ δεν το έδωσα , δεν επηρέασαν κανέναν. Βοιδι. Εσύ παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου

geosoft 17/6/2026 23:47

Όπως μιλάς σού μιλάω βλάκα

Betexplorer 18/6/2026 00:56

Δεν είναι άλλη γραμματοσειρά στραβάδι απλά είναι έντονα γράμματα, ακόμα και οι clowns με αυτά που γράφεις νιώθουν πιο σοβαροί... Δεν το έχεις ξαναδεί από άλλον, αν ρωτήσεις παλιούς θα σε πουν τι γινόταν ειδικά στις ειδήσεις... Πιο νέο goal τα έχεις μπερδέψει όλα, το μόνο εύκολο είναι να μπει κάποιος στο προφίλ σου αν θέλει να χάσει χρήματα, τώρα όμως μπετόβλακα σε πήραν χαμπάρι...

geosoft 18/6/2026 01:16

Νο γκολ ...κοπρε. βλέπεις εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία σαν εσάς... Πόσο ποίο παλιό από εμένα να ρωτήσω για τήν γραμματοσειρά τήν έντονη που δεν την έχει ξανά δεί κανείς εδώ μέσα τόσα χρόνια... Και τί σχέση έχουν οι ειδήσεις .. γράφεις και ειδήσεις.. μπούφο . Έλα δεν το σωνεις τώρα. Καρφώθηκες κεφτέ

geosoft 18/6/2026 01:18

Μπετόν αρμέ. Δεν θέλω να μπαίνουν στο προφίλ μου και το μάτιαζουν κάτι 🤡🤡 σάν εσένα. Δεν έχω ανάγκη για δόξα

geosoft 18/6/2026 01:19

Δόξα τω θεώ

Betexplorer 18/6/2026 01:30

Ποια επεξεργασία στόκε εδώ δεν είναι social media 50-50 πιθανότητες είχες και πάλι πήγες κουβά... Εσύ μπήκες μετά από 5 χρόνια στο site δεν είσαι από τους παλιούς σαν εμάς... Ούτε μεθυσμένοι δεν τα γράφουν αυτά, σε κάθε είδηση υπάρχουν τα σχόλια εκεί γινόταν μακελειό, με λίγα λόγια τούβλο πάλι καρφώθηκες μόνος σου...

Betexplorer 18/6/2026 01:32

Κάνεις και spam όπως κάθε σπόρος κάτι μου θυμίζει αυτό έχεις και άλλα accounts λογικά...

geosoft 18/6/2026 09:08

Όχι άλλος σέ κάνει μπούλη.. σε πήραν πρέφα τί βλάκας είσαι. Μπαγλαμά

Betexplorer 18/6/2026 12:24

Επειδή δεν τα γράφεις όλα μαζί κάνεις spam χοντρέ και αυτό έλειπε αρχικορόιδο να ήθελε κάποιος να παίξει άλλον scorer και να τον μπέρδεψα εγώ, η φαντασία σου μπετόβλακα δεν έχει όρια...

geosoft 18/6/2026 16:05

Το κανεις σπαμ τι ενοεις δεν καταλαβαινω ....Μαλλον εισαι ψυχακιας χοντρος και κομπλεξικος .Επισης μπουφο ακομα προσπαθω να βρω τροπο να γραψω με εντονα γραμματα ...ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

geosoft 18/6/2026 16:06

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΠΑΧΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

geosoft 18/6/2026 16:07

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

Betexplorer 18/6/2026 19:45

Πως γίνεται να καταλάβεις κάτι ενώ είσαι στόκος, πνευματικά ανάπηρος και ψυχανώμαλος με αποδείξεις... Αυτό έλειπε να μην προσπαθείς ακόμα χαχαχαχα πάντα μόνος σου καρφώνεσαι, όποια άλλη π@π@ριά θες να γράψεις στείλε pm για να το δω πιο γρήγορα, άσε τα έντονα γράμματα αυτά δεν χρειάζονται...

geosoft 18/6/2026 21:02

Betexplorer 18/6/2026 23:46

Τα έτοιμα .gif είναι το μόνο εύκολο να τα ανεβάσεις τον κώδικα βέβαια δεν θα τον μάθεις ποτέ...

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ