Η ΑΕΚ αναζητά το «θαύμα» του 1977 κόντρα στη Ράγιο
Η βαριά ήττα με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη θέτει την ΑΕΚ προ μιας τεράστιας πρόκλησης, η οποία όμως ξυπνά μνήμες από την ενδοξότερη στιγμή της ευρωπαϊκής της ιστορίας.Για να βρεθεί η ομάδα του Νίκολιτς στα ημιτελικά του Conference League, καλείται να επαναλάβει το έπος του 1977 απέναντι στην ΚΠΡ.
Τότε, ο «Δικέφαλος» είχε ανατρέψει το ίδιο ακριβώς σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους Μαύρο και Παπαϊωάννου να οδηγούν το ματς κόντρα στους Άγγλους στα πέναλτι και τον Χρηστίδη να χαρίζει μια ιστορική πρόκριση. Σχεδόν μισό αιώνα μετά, η μοίρα φέρνει την Ένωση μπροστά σε έναν ακόμη «άθλο», αναζητώντας μια τεράστια ανατροπή στις 16 Απριλίου που θα τη στείλει ξανά στους «4» της Ευρώπης.
Ποια είναι η στοιχηματική η οποία έχει λανσάρει προσφορά* γνωριμίας με πριμοδότηση του 50% της αρχικής κατάθεσης; ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ!
*Ισχύουν Όροι & ΠροϋποθέσειςΠερισσότερες ειδήσεις
10/4/2026 14:20
Ο Ίβιτς ανανέωσε με την Αλ Αΐν
10/4/2026 14:13
Σε δεινή θέση η Μπορντό: Βαριά «καμπάνα» από τη FIFA
10/4/2026 10:10
Πρακτορεία ALLWYN Ωράριο
Πείτε τη γνώμη σας: