Mε Κώστα Αντετοκούνμπο ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ
Με ένα σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα του θα παραταχθεί ο Άρης Betsson στην αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς είδε τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη γάμπα και να τίθεται κανονικά στη διάθεσή της ομάδας.
Η επιστροφή του Έλληνα σέντερ κρίνεται άκρως απαραίτητη για τη ρακέτα των «κιτρινόμαυρων», ενόψει της κρίσιμης για την Stoiximan GBL.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ
«Ο ΑΡΗΣ Betsson αντιμετωπίζει αύριο (15/04, 18:00) εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής αγώνα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL.Η ομάδα του Igor Milicic μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και δοκιμάζεται στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου, με τον οποίο «μάχεται» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των πλέι οφ.
Η προετοιμασία του ΑΡΗ Betsson ολοκληρώθηκε σήμερα (14/04) με μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο προπονητής της ομάδας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός του Βασίλη Καζαμία ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ Betsson ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο, με τη χρήση βίντεο.»
Περισσότερες ειδήσεις
14/4/2026 17:50
Μίλαν: Τελειώνει ο Φίλκρουγκ
14/4/2026 17:47
Μπόρνμουθ: «Διαζύγιο» με Ιραόλα στο τέλος της σεζόν
Πείτε τη γνώμη σας: