Λιγκ 1: Πρωταθλήτρια για πέμπτη σερί χρονιά η Παρί Σεν Ζερμέν!
Το 5ο διαδοχικό πρωτάθλημα και 14ο συνολικά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε 2-0 της Λανς στο «Σταντ Μπολαέρτ-Ντελελί».Σε ένα χρονικό σημείο που οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, ο Κβαρατσχέλια έβαλε το 10ο γκολ του σε 12 συμμετοχές (στο 29'), έπειτα από λάθος του Σαρ και ασίστ του Ντεμπελέ.
Σαΐντ και Σιμά έχασαν καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση πριν από το τέλος του α' ημιχρόνου, το οποίο κύλησε ακριβώς όπως ήθελε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν έστω τον βαθμό, αλλά ο Σιμά σημάδεψε δοκάρι στο 75', ενώ στο 87' ο Τοβέν βρήκε δίχτυα, αλλά υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ.
Ο Εμπάιγ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90+4', βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου της Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Λανς έχασε το πρωτάθλημα, αλλά της αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια, ενώ στις 22 Μαΐου θα διεκδικήσει το Κύπελλο απέναντι στη Νις.
Προσφορά* για… 12αρι!
Eurovision Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 720 δώρα*. Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή
Eurovision Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 720 δώρα*. Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή
Περισσότερες ειδήσεις
14/5/2026 01:07
Μαρτίνεθ: «Ο πρώτος στόχος μας ήταν τα play in, τώρα τι άλλο;»
13/5/2026 23:38
Κεντζιόρα: «Θα τα δώσουμε όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ»
Πείτε τη γνώμη σας: