KAE AEK: Συμπαίκτες από το εξωτερικό στο πλευρό του Αγγελόπουλου
Τη μεταβίβαση μέρους μετοχών της ΑΕΚ γνωστοποίησε η ΕΕΑ με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποκάλυψε ότι η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ παραχώρησε μέρος των μετοχών της σε εταιρείες – κολοσσούς, κάτι που είχε επισημάνει προ λίγου καιρού και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος.
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑΗ νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ δεν θα μπορούσε να μην αφορά και την «Ένωση» η οποία προτίθεται να επενδύσει στο μέλλον, με στόχο το NBA Europe.
Συνολικά παραχωρήθηκε το 25% των μετοχών στην εταιρεία Blu Acquario Prima S.P.A. που είναι συμφερόντων του κολοσσού De Agostini και την Kojima LTD η οποία ανήκει στον όμιλο ION Group του Ιταλού δισεκατομμυριούχου, Αντρέα Πινιατάρο.
Το Δελτίο Τύπου της ΕΕΑ αναφέρει:
“2. Άδειες 69 και 69Α
ΚΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014
BLU ACQUARIO PRIMA S.P.A. (10,01%)
KOJIMA LTD (10%)
ORMOS S.R.L. (4,99%)
ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ”.
Περισσότερες ειδήσεις
6/7/2026 23:29
Νίκολιτς στους παίκτες: «Ξεχάστε ό,τι έγινε πέρσι»
6/7/2026 19:36
Άρης μεταγραφές: Επένδυση με τον 18χρονο Ματάρ Τιάμ
Πείτε τη γνώμη σας: