Χατζηδιάκος: Το «αντίο» στην Κοπεγχάγη
Μέσω ανάρτησης στα social media, ο Παντελής Χατζηδιάκος αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη και πλέον αφοσιώνεται στον ΠΑΟΚ.Ο 29χρονος διεθνής στόπερ φόρεσε 85 φορές τη φανέλα της ομάδας από τη Δανία, μετρώντας πέντε γκολ και τρεις ασίστ.
Ως παίκτης της Κοπεγχάγης, ο Χατζηδιάκος κατέκτησε το νταμπλ του 2025, ενώ έλαβε μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Θέλω να στείλω ένα ζεστό και εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους στην και γύρω από την Κοπεγχάγη – στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και τους φιλάθλους, που πάντα δημιουργούσαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα για εμάς. Θα θυμάμαι για πάντα την περίοδο που πέρασα στην Κοπεγχάγη.Ο γιος μου γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη και η οικογένειά μου κι εγώ απολαύσαμε κάθε στιγμή στη Δανία. Είμαι περήφανος για όσα πέτυχα με τον σύλλογο – ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Όμως τώρα ήρθε η στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και επιστρέφω στην πατρίδα μου για πρώτη φορά έπειτα από 15 χρόνια.
Εύχομαι λοιπόν σε όλους στην Κοπεγχάγη ό,τι καλύτερο! Η επιτυχία είναι προσωρινή, η πίστη και η αφοσίωση είναι για πάντα».
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ με…προσφορά* χωρίς κατάθεση και 1.020 δώρα 🏝️ Μάθε περισσότερα κάνοντας εγγραφή
(*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)Περισσότερες ειδήσεις
21/7/2026 20:04
ΑΕΚ: Δανεικός στην Athens Kallithea ο Αγγελόπουλος
21/7/2026 19:55
Παναθηναϊκός: Δικός του ο γκολτζής Λαζαρίδης
Πείτε τη γνώμη σας: