Φούντας: «Για τη νίκη!»
Με πίστη στις δυνατότητές του και ανεβασμένη ψυχολογία μπαίνει ο ΟΦΗ στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ταξιάρχη Φούντα να τονίζει ότι οι Κρητικοί είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, εντός έδρας, απέναντι στη Χοφενχάιμ (17/9, 19:45).Ο Έλληνας άσσος στάθηκε στη σημασία της επιστροφής των Ηρακλειωτών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και στην αυτοπεποίθηση που έχει δώσει στην ομάδα η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού (0-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και ο συμπαίκτες του θέλουν να προσεγγίσουν την αναμέτρηση, στον ρόλο που θα παίξει η αμυντική λειτουργία και στη στήριξη που περιμένουν από τον κόσμο.
Προσφορά* γνωριμίας με πολύ ευνοϊκούς Ο&Π! Για περισσότερα απαιτείται 👉εγγραφή!
*Ισχύουν Όροι & ΠροϋποθέσειςΟι δηλώσεις του Φούντα
Για το γεγονός πως έχει παίξει και παλαιότερα στο εξωτερικό:
«Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν. Είναι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό με τον ΟΦΗ. Έχει πάρα πολλά χρόνια να παίξει στην Ευρώπη και αυτό το κάνει όμορφο».
Για την ψυχολογία που έχει η ομάδα:
«Από την αρχή είχα πει πολλές φορές πως η ψυχολογία είναι το παν. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όλα είναι δύσκολα, δεν κοιτάμε ποια είναι η επόμενη ομάδα. Κοιτάμε μόνο το ματς μας ξεχωριστά. Πήραμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και πάμε και αύριο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και αύριο».
Για τον κόσμο:
«Αυτό που θέλουμε από τον κόσμο είναι να είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί μας. Να μας στηρίζει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα μας δώσει την έξτρα δύναμη και την έξτρα κίνηση για το θετικό αποτέλεσμα».
Για το τι περιμένουν από τη Χοφενχάιμ:
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που δουλεύουμε εμείς είναι να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα χτυπήσουμε στους κενούς χώρους που θα βρούμε, σύμφωνα με όσα μας έχει πει ο προπονητής μας».
Για το αν αγχώνονται:
«Αυτές οι διοργανώσεις είναι τεράστιες. Όλοι μας περιμένουμε τα παιχνίδια αυτά. Σε βλέπει πολύς κόσμος και αυτό από μόνο του είναι μια έξτρα κίνηση για να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και πόσο προσπαθούμε καθημερινά να φτάσουμε τον ΟΦΗ πιο ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».
Για το αν η άμυνα είναι το κλειδί:
«Ο κόουτς μας λέει πως αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω, με ένα γκολ έχουμε κερδίσει. Ωστόσο όλα τα στάδια είναι σημαντικά. Σίγουρα η άμυνα έχει ένα παραπάνω βάρος, αλλά πρέπει σε όλες τις γραμμές να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και αυτό θα κάνουμε αύριο».
Περισσότερες ειδήσεις
16/9/2026 13:32
Κόντης: «Να κάνουμε θόρυβο και στην Ευρώπη»
16/9/2026 13:20
Παναιτωλικός: Επίσημο του Θυμιάνη
16/9/2026 13:04
Μακροχρόνια Κύπελλο Ελλάδας: Οι αποδόσεις και τα φαβορί
16/9/2026 13:02
Παναθηναϊκός: Τι εξετάζει ο Νίστρουπ ενόψει Κηφισιάς
Πείτε τη γνώμη σας: