Αστέρας AKTOR: Αγώνας δρόμου για Σίλβα και Ριέρα ενόψει Παναθηναϊκού
Αρκετά αγωνιστικά εμπόδια καλείται να ξεπεράσει ο Αστέρας AKTOR ενόψει της επικείμενης εκτός έδρας δοκιμασίας απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/10, 17:30) στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.Ο τεχνικός των Αρκάδων, Γιώργος Αντωνόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.
Ο Τζόρνταν Σίλβα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και για τον Αντριάν Ριέρα λόγω μυϊκού προβλήματος στη γάμπα.Παράλληλα, έκδηλη είναι η αγωνία για την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό από το τελευταίο παιχνίδι.
Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να υποβληθεί σήμερα (13/10) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματά τους να ξεκαθαρίζουν αν θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας απέναντι στον πρώην σύλλογό του.
Προσφορά με 500 Δώρα* χωρίς κατάθεση*
(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)Περισσότερες ειδήσεις
13/10/2026 11:58
Παναθηναϊκός-Μπόρατς: Ορίστηκε ο Ούγγρος Τσόνκα
13/10/2026 10:57
Έξαλλοι στη Ρεάλ με τη Λα Λίγκα – Πώς συνδέεται η ΑΕΚ
13/10/2026 10:42
Ντοκ Ρίβερς: «Οι Χιτ έχουν μία τρομερή τριάδα»
Πείτε τη γνώμη σας: