Τζόουνς: «Χρειάζεται ενέργεια και καλή άμυνα»
Στην ενέργεια και την αμυντική λειτουργία που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (30/10, 21:15) στάθηκε ο Ταϊρίκ Τζόουνς, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στην απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ από το προηγούμενο παιχνίδι με την Μπεσίκτας και στη συνάντησή του με τον Άλεκ Πίτερς.Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην τουρκική ομάδα, καλύπτοντας μαζί με τον Ντόντα Χολ το κενό του Μιλουτίνοφ στη ρακέτα.
Ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αρμάνι, ο Τζόουνς υπογράμμισε την ανάγκη να παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι» ξεκούραστοι και συγκεντρωμένοι, ενώ τοποθετήθηκε και για την… επανένωση με τον Άλεκ Πίτερς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για την εμφάνιση απέναντι στην Μπεσίκτας:
«Μας έλειψε ο Μιλουτίνοφ αλλά εγώ και ο Ντόντα Χολ βγήκαμε μπροστά και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η μπάλα μάς βρήκε και πετύχαμε τα καλάθια».
Για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο:
«Το παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι θέλει ενέργεια. Είναι η δουλειά μας όμως. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε σε καλή κατάσταση την Παρασκευή. Οφείλουμε να παίξουμε το δικό μας στυλ μπάσκετ. Να κυκλοφορησουμε τη μπάλα, να παίξουμε άμυνα και να το ευχαριστηθούμε».
Για τη συνάντηση με τον Άλεκ Πίτερς:
«Είμαστε οι πρωταθλητές! Χαίρομαι που θα παίξω εναντίον του (σ.σ Άλεκ Πίτερς). Είναι πάντα ωραίο να συναντάς παλιούς συμπαίκτες σου. Ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα».
Περισσότερες ειδήσεις
29/10/2026 21:22
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ουόκαπ στην Ντουμπάι
29/10/2026 16:15
Μαρούσι: Ανακοίνωσε Τρέι Ντρέσελ – Πότε αναμένεται το ντεμπούτο του
Πείτε τη γνώμη σας: