5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Καρέ μεταγραφών στον Πανιώνιο

Καρέ μεταγραφών στον Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2019 23:58
Τέσσερις μεταγραφές σε μια ημέρα ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος έφερε στη Νέα Σμύρνη τους Ευαγγέλου, Χρούσιελ, Κραγιόπουλο και Δούμτσιο.

Τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν την αρχή με την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό.

Ακολούθησε ακόμα μια μεταγραφή στόπερ, αφού ανακοινώθηκε η απόκτηση του 22χρονου Ελληνοπολωνού κεντρικού αμυντικού, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, πρώην παίκτη του ΑΕ Καραϊσκάκης ως το 2023.Εν συνεχεία ο Πανιώνιος έντυσε στα κυανέρυθρα τον Μάνο Κραγιόπουλο, με τον 21χρονο πρώην παίκτη του Πιερικού να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Δούμτσιου ως το 2023.

Η ανακοίνωση για τον Ευαγγέλου:

«Επιστροφή στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ οικογένεια για τον Στέφανο Ευαγγέλου που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια».

Η ανακοίνωση για τον Χρουσιέλ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ. Ο διεθνής Πολωνός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.

Ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, γεννήθηκε στην Σάμη της Κεφαλλονιάς και ξεκίνησε την καριέρα του από Παναθηναϊκό Κεφαλλονιάς και στην συνέχεια μετακόμισε στον ΑΟ Διλινάτα. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να ενταχθεί στην ομάδα Κ17 του Ατρόμητου, ενώ έπαιξε και στην Κ20.
Στην συνέχεια μετακόμισε στην πατρίδα του και αγωνίστηκε με την φανέλα της Ολίμπια Κρούντζιατζ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου κέντρισε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αναδεικνύεται νικητής και να τον εντάσσει στο δυναμικό του για τα επόμενα 4 χρόνια».

«Καλώς όρισες στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ οικογένεια Σεμπάστιαν Χρούσιελ», έγραψαν στο Facebook οι Νεοσμυρνιώτες.

Η ανακοίνωση για τον Κραγιόπουλο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάνου Κραγιόπουλου. Ο 21χρονος (19 Μαΐου 1998) παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών (μέχρι τις 30-06-2022). Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Πιερικού».

Στα social media οι «κυανέρυθροι» υποδέχθηκαν τον νεαρό παίκτη γράφοντας: «Καλώς όρισες στην ΠΑΝΙΩΝΙΑ οικογένεια».

Η ανακοίνωση για τον Δούμτσιο:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Δούμτσιου. Ο γεννημένος στις Σέρρες (20/09/1997) ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κυανέρυθρους” διάρκειας 4 ετών (30/06/2023). Ο Κώστας Δούμτσιος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας Δράμας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Σέρρες, τον Ηρακλή, τον Πανσερραϊκό και τον Αιγινιακό».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες