2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Μπερναμπέου» με ανατροπή η Σίτι (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Μπερναμπέου» με ανατροπή η Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2020 23:55
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε με Ίσκο (60’) η «βασίλισσα», το γύρισαν σε έξι λεπτά με Ζεσούς (77’) και Ντε Μπρόινε (83’ πεν.) οι «πολίτες».

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη σπουδαία νίκη της με 2-1 επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή στο 60ο λεπτό, ωστόσο έφερε… τούμπα το παιχνίδι με τα γκολ των Ζεσούς (77’) και Ντε Μπρόινε (83’ πεν.) και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση. Δεν κατάφερε να αντιδράσει η «βασίλισσα» που στο 86’ έχασε με κόκκινη κάρτα τον Ράμος, ο οποίος θα χάσει τη ρεβάνς.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ήταν αρκετά προσεκτικές. Η Ρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή ήταν φλύαρη, αφού αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Μάλιστα η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στην Σίτι, με τον Ζεσούς να επιχειρεί το σουτ στο 21’ και τον Κουρνουά να διώχνει σωτήρια. Η «βασίλισσα» απάντησε στο 30’ με κεφαλιά του Μπενζεμά από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Έντερσον απέκρουσε και στη συνέχεια ο Βινίσιους δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι «πολίτες» «άγγιξαν» το 0-1, όταν μετά από κόρνερ, ο Ζεσούς έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Ράμος και πήγαινε προς την εστία αλλά ο Καζεμίρο απομάκρυνε σωτήρια.

Η Σίτι μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και απείλησε πρώτη στο 56’ με διαγώνιο σουτ του Ζεσούς, το οποίο «έβγαλε» ο Κουρτουά. Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά η Ρεάλ πήρε το προβάδισμα κόντρα στη ροή. Ο Βινίσιους εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκουντογκάν, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ίσκο από κοντά έκανε το 1-0. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πτοήθηκε, συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 77’ έφερε το σκορ στα ίσα. Ο Ντε Μπρόινε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Ζεσούς να πιάνει την κεφαλιά προ του Ράμος και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε πέντε λεπτά μετά, με τον Στέρλινγκ να κερδίζει πέναλτι από τον Καρβαχάλ και τον Ντε Μπρόινε να το μετουσιώνει σε γκολ για το 1-2.

Ο Ζιντάν έριξε στο παιχνίδι τους Γιόβιτς και Βάθκεθ αντί των Μόντριτς και Ίσκο αλλά στο 86’ η Ρεάλ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ανέτρεψε τον Ζεσούς λίγο πριν αυτός μπει στην περιοχή των γηπεδούχων. Η Σίτι έψαξε στα εναπομείναντα λεπτά ένα τρίτο γκολ, χωρίς να απειλεί με αξιώσεις και το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ (28), ξεπερνώντας τους Κάρλο Αντσελότι, Ζοζέ Μουρίνιο και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες