3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γιουρόπα Λιγκ: Κόντρα στην Γουλβς του Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Γιουρόπα Λιγκ: Κόντρα στην Γουλβς του Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/2/2020 14:14
Την Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακόμα ένα εμπόδιο από την Αγγλία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κληρώθηκε με την Γουλβς στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 12 Μαρτίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά (19/3) στο «Μολινό». Δύο παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στην αγγλική ομάδα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε.Το προφίλ της Γουλβς:

Οι «λύκοι», όπως είναι το προσωνύμιο της Γουλβς, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μια θέση πάνω από την Άρσεναλ, την οποία απέκλεισαν οι «ερυθρόλευκοι» στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόκειται για την αγγλική ομάδα που έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια τη φετινή σεζόν (45), αφού ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 39 χρόνια και έκανε το 6x6 στην προκριματική φάση, αποκλείοντας κατά σειρά τις Κρουσέιντερς, Πιούνικ Γιερεβάνς και Τορίνο. Στη φάση των ομίλων τερμάτισε δεύτερη σε γκρουπ με Μπράγκα, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Μπεσίκτας με ρεκόρ 4-1-1 και στη φάση των «32» άφησε εκτός συνέχειας την ισπανική Εσπανιόλ. Εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία, όπου πήρε εμφατική νίκη με 4-0, ενώ στη χθεσινή ρεβάνς γνώρισε την ήττα με 3-2 στην Καταλονία, με τον πρώην «ερυθρόλευκο», Ντανιέλ Ποντένσε να μοιράζει δύο ασίστ.

Είναι μια ομάδα με έντονο πορτογαλικό στοιχείο, αφού στον πάγκο της κάθεται ο Πορτογάλος Νούνο, ενώ το ρόστερ της αποτελείται από 8 Πορτογάλους ποδοσφαιριστές. Από το δυναμικό της ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων ο Μεξικανός φορ Ραούλ Χιμένες με 21 γκολ και 10 ασίστ σε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ο φορμαρισμένος εξτρέμ Ζότα, που σημείωσε χατ-τρικ στο πρώτο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, ο μέσος Ρούμπεν Νέβες και ο ταχύτατος εξτρέμ Ανταμά Τραορέ, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αγωνίζεται με τριάδα στην άμυνα και δύο φουλ-μπακ. Μάλιστα ο Ντόχερτι που αγωνίζεται στο δεξί άκρο έχει συμμετοχή σε 13 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τα περισσότερα για αμυντικό μετά τους μπακ της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ρόμπερτσον. Αρκετά δυνατή σε άμυνα και επίθεση, ωστόσο σε αρκετούς αγώνες πρωταθλήματος εμφανίζει σημάδια κούρασης από τα διαδοχικά παιχνίδια, μιας και δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε δύο διοργανώσεις. Παρόλα αυτά παραμένει ακόμα στο κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όντας στο -5 από την 4η Τσέλσι. Στα highlight της τη φετινή σεζόν οι δύο νίκες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ (2-0 εκτός, 3-2 εντός).

Αναλυτικά τα ζευγάρια:


Μπασακσεχίρ – Κοπεγχάγη
Ολυμπιακός – Γουλβς
Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ
Ίντερ – Χετάφε
Σεβίλλη – Ρόμα
Άιντραχτ/Σάλτσμπουργκ – Βασιλεία
Λίντσερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες