4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο bwin MVP του Δεκεμβρίου!

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο bwin MVP του Δεκεμβρίου!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/1/2021 16:17
Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε bwin MVP για τον Δεκέμβριο και μίλησε στην κάμερα της bwin.

Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ξεχωρίζει σε κάθε αγώνα τον MVP των «ερυθρόλευκων». Ο παίκτης που συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους στο σύστημα αξιολόγησης στη διάρκεια του μήνα, αναδεικνύεται #bwinMVP και μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του κορυφαίου στοιχηματικού brand!

Ο παίκτης που αναδείχθηκε bwin MVP του Δεκεμβρίου είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έκλεισε το 2020 με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο διεθνής γκαρντ βοήθησε τον Ολυμπιακό, ώστε να περάσει νικητής από τη Βαρκελώνη (88-96) σημειώνοντας 15 πόντους και 10 ασίστ. Εν συνεχεία, με 12 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής στο 79-81 επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, αφήνοντας πίσω του την ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Στην ήττα από την Βαλένθια ήταν ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» με 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ απέναντι στη Χίμκι έσπασε όλα τα κοντέρ, οδηγώντας με 25 πόντους και πέντε ασίστ τον Ολυμπιακό στη νίκη με 105-88.Ο Σλούκας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της bwin για τη διάκριση του MVP Δεκεμβρίου, τονίζοντας ότι, αν και δυσκολεύτηκε στην αρχή, πλέον έχει προσαρμοστεί στην ομάδα. Αναφέρθηκε επίσης στα δημιουργικά και εκτελεστικά του χαρίσματα, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και συμπλήρωσε ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με το κεφάλι χαμηλά, δουλεύοντας καθημερινά για να πετύχει τους στόχους της. Τέλος, ο Σλούκας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και ξεκαθάρισε ότι παρότι το άδειο γήπεδο κάνει τη ζωή των παικτών δύσκολη, οι ερυθρόλευκοι» νιώθουν τη δύναμη που τους δίνει ο «έκτος παίκτης» τους.

Δείτε τι δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα της bwin:



Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 18 Έλληνες πρωταθλητές που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων.

Στοιχηματικές πλατφόρμες