Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Η Σουηδία «ξέρανε» τους Ισπανούς πριν το ματς με την Ελλάδα, γκέλαρε η Ιταλία (video)

Η Σουηδία «ξέρανε» τους Ισπανούς πριν το ματς με την Ελλάδα, γκέλαρε η Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2021 23:51
Η Σουηδία, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας, κέρδισε με 2-1 την Ισπανία στην Στοκχόλμη και πέρασε πρώτη στον όμιλο. Γκέλαρε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, 1-1 με Βουλγαρία στην Φλωρεντία, τεσσάρα για Αγγλία στην Βουδαπέστη, 4-0 την Ουγγαρία.

Το 3x3 στον όμιλο έκανε η Εθνική Σουηδίας μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή (2-1) επί της Ισπανίας στην Στοκχόλμη. Οι Σκανδιναβοί, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έκαναν σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου, ξεφεύγοντας με +2 από την Ισπανία, η οποία έχει και ένα ματς περισσότερο.Οι «φούριας ρόχας» προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Σολέρ να σκοράρει στο ντεμπούτο του, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον Ίσακ και στο 57’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Κλάεσον έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Κουλουσέφσκι. Η Ισπανία προσπάθησε να βρει αντίδραση, είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Όλσεν δήλωσε «παρών» σταματώντας τις προσπάθειες των παικτών του Λουίς Ενρίκε. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε, η Σουηδία είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Κουάισον για ένα τρίτο τέρμα.

Στο άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής Ελλάδας, το Κόσοβο πήρε «διπλό» (1-0) στην έδρα της Γεωργίας χάρη στο γκολ του Μουρίκι στο 18’ και προσπέρασε την «γαλανόλευκη» στην 3η θέση, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.





Γκέλαρε αλλά έκανε ρεκόρ η Ιταλία


Η Ιταλία στο πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση το Euro έμεινε στο 1-1 με την Βουλγαρία στην Φλωρεντία και γνώρισε την πρώτη της απώλεια στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, που παρατάχθηκαν με σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με αυτή του τελικού στο «Γουέμπλεϊ», προηγήθηκαν μόλις στο 16’ με τον Κιέζα, αλλά οι Βούλγαροι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 40’ με τον Ίλιεβ. Στην επανάληψη, οι «ατζούρι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.

Στα αξιοσημείωτα πως η «σκουάτρα ατζούρα» έμεινε αήττητη για 35 διαδοχικά παιχνίδια (27-8-0), ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ που κρατούν Ισπανία και Βραζιλία.



Τεσσάρα στην Βουδαπέστη η Αγγλία


Η Αγγλία έβγαλε υποδειγματική αντίδραση μετά τον χαμένο τελικό του Euro, διαλύοντας με 4-0 την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις, αλλά το δεύτερο ήταν ένας μονόλογος των «τριών λιονταριών» που… κατασπάραξαν τους Μαγυάρους. Πρωταγωνιστής ο Στέρλινγκ ο οποίος στο 55’ άνοιξε το σκορ και οχτώ λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στον Κέιν για το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Μαγκουάιρ στο 69’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το… κερασάκι έβαλε στο 87’ ο Ράις εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γκουλάτσι.



Δεν εντυπωσίασε η Γερμανία στο ντεμπούτο του Φλικ


Η Γερμανία, στο ντεμπούτο του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της, κέρδισε με το… φτωχό 2-0 το Λιχτενστάιν εκτός έδρας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στον όμιλο μετά την ήττα από την Βόρεια Μακεδονία. Η «νασιοναλμανσάφτ» ήταν κυρίαρχη σ’ όλο το ματς αλλά δυσκολεύτηκε να σκοράρει, πετυχαίνοντας τελικά από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Βέρνερ (41’) και Σανέ (77’).



Πεντάρα με ανατροπή το Βέλγιο


Το Βέλγιο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό στο Ταλλίν από όμορφο γκολ του Κάετ, διέλυσε με 5-2 την Εσθονία και έκανε άλλο ένα βήμα για την πρωτιά του ομίλου. Στο 22’ ο Βανάκεν σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από «γλυκιά» σέντρα του Ε. Αζάρ και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Λουκάκου, σκοράροντας δύο γκολ (29’, 52’) για το 3-1. Βίτσελ (65’) και Φοκέ (76’) εκτόξευσαν τον δείκτη του σκορ σε 5-1, με τον Σόργκα να μειώνει απλώς στο 83’ για το τελικό σκορ.



Τεσσάρα με σούπερ Λέβα η Πολωνία


Η Πολωνία διέλυσε με 4-1 την Αλβανία στην Βαρσοβία και έβγαλε αντίδραση στο πρώτο της παιχνίδι μετά την κακή πορεία της στο Euro. Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 12ο λεπτό, φτάνοντας τα 70 γκολ με το εθνόσημο, όμως στο 25’ η Αλβανία ισοφάρισε με τον Τσικαλέσι. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 44’ με κεφαλιά του Μπούκσα, ο οποίος συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του, και στο 54’ ο Κριβόκιακ έκανε το 3-1, σπρώχνοντας τη μπάλα στ δίχτυα μετά από απίστευτη ατομική ενέργεια του Λεβαντόφσκι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Λινέτι μετά από ωραία ασίστ του άσου του ΠΑΟΚ, Σφιντέρσκι.



Τεσσάρα η Β. Ιρλανδία, πρώτη απώλεια για Αρμενία, «ζωντανή» η Ρουμανία


Η Βόρεια Ιρλανδία διέλυσε με 4-1 την Λιθουανία στο Βίλνιους και πήρε την πρώτη της επίσημη νίκη μετά τον Ιούνιο του 2019. Η πρωτοπόρος Αρμενία γνώρισε την πρώτη της απώλεια στον όμιλο μένοντας στο 0-0 με την Β. Μακεδονία στα Σκόπια, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου, η Ρουμανία πέρασε με 2-0 από την Ισλανδία και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη, η Τσεχία των πολλών απουσιών, κέρδισε με 1-0 την Λευκορωσία στην έδρα της και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με το Βέλγιο.





Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες