Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0:  Στο τέλος η νίκη με Κρεσπί

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0: Στο τέλος η νίκη με Κρεσπί

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/12/2021 19:16
Ο Αστέρας Τρίπολης με ένα γκολ του Κρεσπί στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού απέναντι στον Παναιτωλικό πήρε τη νίκη με 1-0 και πλησίασε ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Οι Αγρινιώτες έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση για τουλάχιστον 70 λεπτά, είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα αλλά στο τέλος λύγισαν στην πίεση που τους άσκησαν οι γηπεδούχοι.

Καλύτερος ο Παναιτωλικός, στην κόντρα επικίνδυνος ο ΑστέραςΟ Παναιτωλικός έδειξε διάθεση να αναλάβει την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Αστέρα να ψάχνει κυρίως στην αρχή τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει. Στο 7' είχε την πρώτη του καλή στιγμή με τον Καρμόνα από κοντά να μην μπορεί να βρει όπως ήθελε την μπάλα έπειτα από προσπάθεια του Ριέρα για να την στείλει στα δίχτυα και έπειτα να κάνει φάουλ πάνω στον Μελίσσα.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή και απείλησαν με ένα σουτ του Ιγκλέσιας το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 22' ήταν η σειρά της ομάδας του Αγρινίου να κάνει αισθητή την παρουσία της επιθετικά, με τον Μπαρπόσα να εκτελεί το φάουλ αλλά τον Παπαδόπουλο να πέφτει έγκαιρα στην γωνία του και να διώχνει.

Πέντε λεπτά μετά μάλιστα οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 1-0 όταν ο Βέργος έκανε πολύ ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος επενέβη εντυπωσιακά και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Ο Παναιτωλικός έδειχνε να έχει το μομέντουμ, ο Αστέρας ήταν επικίνδυνος όμως στις αντεπιθέσεις και στο 36' ο Ριέρα έφυγε με καλές προϋποθέσεις αλλά λίγο πριν τελειώσει τη φάση «κόπηκε» από ένα εξαιρετικό τάκλιν του Λουί.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έμοιαζαν να πατάνε καλύτερα στο πρώτο μέρος όμως στις καλύτερες τους στιγμές είδαν τον τερματοφύλακα του Αστέρα να τους αρνείται το γκολ.

Μεγάλες ευκαιρίες ο Παναιτωλικός, buzzer beater για Αστέρα

Στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου οι Αγρινιώτες μπήκαν και πάλι δυνατά κέρδιζαν τις περισσότερες μονομαχίας και στο 54' ο Καρέλης έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, «έσπασε» στο πέναλτι για τον Μεντόσα αλλά το σουτ του βρήκε πάνω στα σώματα των παικτών του Αστέρα. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός απείλησε αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ.

Στο 61' όμως ο Καρέλης έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Φλόρες έκανε το σουτ, ο Παπαδόπουλος έδιωξε και ο Καρέλης βρέθηκε μόνος του μπροστά από τον Έλληνα κίπερ αλλά γλίστρησε και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά αργότερα οι δύο παίκτες του Παναιτωλικού συνδυάστηκαν και πάλι, αλλά ο Καρέλης δεν πρόλαβε να κάνει την τελική προσπάθεια με τους αμυντικούς του Αστέρα να διώχνουν.

Αμέσως μετά ο Σονί έφυγε στην αντεπίθεση και έπιασε το σουτ το οποίο έφυγε λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν. Στο 79' βέβαια έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Τιλίκα μετά από ομαδική συνεργασία βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ψηλά άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας φαινόταν πιο απειλητικός, είχε άλλη μία άστοχη κεφαλιά του Κρεσπί στο 82' και τελικά στο 91' ο Ισπανός φορ άνοιξε το σκορ. Ο Άλβαρες σέντραρε από τα αριστερά, ο Ρεγκίς έστειλε με το γόνατο την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κρεσπί έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωτικός σίγουρα δεν άξιζε την ήττα με βάση την εμφάνιση του, στο τέλος όμως υποχώρησε και πλήρωσε και την δική του αστοχία.

Ο Αστέρας ανέβηκε έτσι στην 8η θέση και «έπιασε» τον 7ο Άρη, την ώρα που οι Αγρινιώτες έμειναν 11οι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένζα, Τασουλής (65΄Άλβαρες), Ιγκλεσίας (46΄Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86΄Μπενίτο), Ριέρα (65΄Τιλίκα), Σίτο (46΄Κρέσπι), Σόνι, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους (59΄Χουχούμης), Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (86΄Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (42΄Καρέλης), Βέργος.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες