6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

ΟΦΗ - Άρης 1-1: Γλίτωσαν στο 90' οι «κίτρινοι» (video)

ΟΦΗ - Άρης 1-1: Γλίτωσαν στο 90' οι «κίτρινοι» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/12/2021 18:54
Ο ΟΦΗ και ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον αγώνα που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλό από πλευράς θεάματος και οι ευκαιρίες λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Πασαλίδη στο 15', ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 90' με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα.

Με τη συγκεκριμένη ισοπαλία η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφτασε στους 19 βαθμούς και παραμένει στην έκτη θέση, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς «ανέβηκαν» στους 18 βαθμούς και παρέμειναν έβδομη, έχοντας τιμωρία αφαίρεσης έξι πόντων από την αρχή της σεζόν.

Προβάδισμα με Πασαλίδη για τον ΟΦΗ, αναγκαστικές αλλαγές για τον Άρη

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του επίσκεψη στα «καρέ» του Άρη. Στο 15' εκτελέστηκε ένα φάουλ από τον Λάμπρου, ο Κουέστα έκανε άστοχη έξοδο και ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Πασαλίδη να παίρνει και δεύτερη από τη μικρή περιοχή και να ανοίγει το σκορ.

Στη συγκεκριμένη φάση μάλιστα συγκρούστηκαν τα κεφάλια του σκόρερ και του Εντιαγέ, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 22' και τη θέση του να παίρνει ο Μαντσίνι.

Οι «κίτρινοι» θέλησαν να αντιδράσουν και να πιέσουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Στο 39' μάλιστα προχώρησαν και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, με τον Ιτούμρπε να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Ματέο Γκαρσία ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Στο 45' οι γηπεδούχοι πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Τοράλ είδε ωραία τον Γκαγιέγκος αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή και του έδωσε την μπάλα, ωστόσο ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μπρούνο Γκάμα γλίτωσε τον Άρη από την ήττα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να πλησιάζει σε δεύτερο γκολ. Ο Λάμπρου εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ από καλή θέση, με τον Κουέστα να απομακρύνει δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

Στο 54' υπήρξε η πρώτη υποψία ευκαιρίας για τον Άρη στον αγώνα, με το απευθείας φάουλ του Ιτούρμπε να αποκρούεται σταθερά κι εύκολα από τον Επασί.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν έντονα τους Κρητικούς για ένα δεκάλεπτο, χωρίς να φτιάξουν κάποια σπουδαία στιγμή.

Στο 69' ήταν η σειρά των παικτών του Νίκου Νιόπλια να απειλήσουν. Ο Λάμπρου έκανε ωραία κίνηση συγκλίνοντας και σούταρε λίγο πάνω από την εστία του Κουέστα.

Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι ήταν πιο κοντά στη νίκη, ωστόσο στο 89' ο διαιτητής Παπαπέτρου καταλόγισε σωστά πέναλτι υπέρ του Άρη για απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μπαλογιάννη στον Ιτούρμπε.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την ευθύνη και ξεγέλασε τον Επασί «γράφοντας» το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (65' Γιαννούλης), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγκος, Τοράλ (71' Καμάου), Λάμπρου (83' Στάικος), Καστάνιος (71' Φαν Ντούινεν).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Koυέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (46' Λούμορ), Σάσα, Τζέγκο (81' Ματίγια), Ματέο Γκαρσία (39' Ιτούρμπε), Μπρούνο Γκάμα, Εντιαγέ (22' Μαντσίνι), Καμαρά (81' Μάνος).

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες