2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσέλσι-Λίβερπουλ 2-2: Ματσάρα με δύο...χαμένους (videos)

Τσέλσι-Λίβερπουλ 2-2: Ματσάρα με δύο...χαμένους (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/1/2022 20:33
Τσέλσι και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ένα αποτέλεσμα που έφερε χαμόγελα μόνο στη Μάντσεστερ Σίτι η οποία πλέον απέκτησε διαφορά δέκα πόντων από την 2η θέση.

Σε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος με τρομερό ρυθμό, οι «κόκκινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Μανέ στο 9', ο Σαλάχ με ωραία ενέργεια έκανε το 2-0 στο 26' αλλά οι «μπλε» είχαν αντίδραση. Ο Κόβατσιτς με εκπληκτικό σουτ στο 42' μείωσε και στις καθυστερήσεις ο Πούλισικ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο έντονος, ευκαιρίες υπήρχαν αλλά οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία. Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι έγινε το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, η διαφορά είναι διψήφια και οι «πολίτες» μοιάζει δύσκολο να χάσουν τόσους βαθμούς.

Το παιχνίδι


Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 6' όταν ο Μανέ έφυγε ωραία από τα αριστερά, σέντραρε για τον Σαλάχ ο οποίος πρόλαβε να κάνει το σουτ αλλά ο Μεντί έδιωξε πλάγια. Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά των «μπλε» να χάσουν τεράστια ευκαιρία για το 1-0 όταν ο Πούλισικ βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή μετά από λάθος του Αλεξάντερ-Άρνολντ αλλά ο Κέλεχερ πρόλαβε τον Αμερικανό πριν πλασάρει.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό αλλά πολλά λάθη από τις δύο πλευρές. Στο 9' μία κάκιστη αντίδραση του Τσαλόμπα, έφερε τον Μανέ απέναντι από τον Μεντί με τον Σενεγαλέζο άσο να περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να δίνει το προβάδισμα στη Λίβερπουλ.



Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει και να βγει μπροστά όμως στο 28' ο Αλεξάντερ-Άρνολντ βρήκε ωραία τον Σαλάχ μέσα στην περιοχή και αυτός αφού «άδειασε» υπέροχα τον Αλόνσο, πλάσαρε στην κλειστή γωνία τον Μεντί για το 2-0.



Το γκολ αυτό έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία στους «κόκκινους» που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με τους «μπλε» να ψάχνουν τα πατήματα τους. Οι παίκτες του Τούχελ βέβαια μπήκαν και πάλι στην αναμέτρηση στο 42' όταν ο Κόβατιστς πήρε το ριμπάουντ μετά την απομάκρυνση του Κέλεχερ και με ένα φανταστικό σουτ μείωσε στο σκορ.



Στα εναπομείναντα λεπτά οι Λονδρέζοι πίεσαν θέλοντας να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ που είχαν και τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις. Ο Πούλισικ βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής μετά από πάσα του Καντέ και αυτή τη φορά δεν αστόχησε και μάλιστα λίγο αργότερα ο Μάουν λίγο έλειψε να ολοκληρώσει μία τρομερή ανατροπή στο πρώτο μέρος αλλά το σουτ του έφυγε ελάχιστα άουτ.



Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό και με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι δύο ομάδες αμύνονταν ψηλά και στο 50' ο Αλόνσο έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ που επιχείρησε με το δεξί έφυγε άουτ. Επτά λεπτά ο Σαλάχ πήγε να πετύχει ένα εξαίσιο γκολ καθώς είδε εκτός θέσης τον Μεντί και έπιασε το σουτ αλλά ο Σενεγαλέζος με ωραία απόκρουση έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι παίκτες του απόντος σήμερα Κλοπ άλλαξαν γρήγορα και σωστά τη μπάλα, ο Μανέ βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο Μεντί δήλωσε «παρών».

Η Τσέλσι προσπάθησε να απαντήσει λίγο μετά με τον Πούλισικ το σουτ του οποίου όμως σταμάτησε ο Κέλεχερ και το παιχνίδι για τα επόμενα λεπτά δεν είχε την ίδια ένταση. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που φαινόντουσαν πιο κινητικοί ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά στην εστία του Κέλεχερ και έτσι παρέμεινε το ισόπαλο αποτέλεσμα ως το τέλος.

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Τσαλόμπα (70' Ζορζίνιο), Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Κόβασιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Χάβερτς (79' Χάντσον Οντόι), Πούλισιτς

Λίβερπουλ (Λάιντερς): Κέλεχερ, Άρνολντ, Κονάτε, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Χέμτερσον, Μίλνερ (69' Κεϊτά), Μανέ (89' Τζόουνς), Σαλάχ, Ζότα (69' Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες