9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πέθανε ο Στέλιος Σεραφείδης - Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη

Πέθανε ο Στέλιος Σεραφείδης - Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
4/1/2022 15:33
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης, πέθανε σε ηλικία 86 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η ΑΕΚ πενθεί για την απώλεια του θρύλου της που είχε ως μεγάλο όνειρο να δει την αγαπημένη του ομάδα να παίζει στο νέο της γήπεδο, την «Αγιά Σοφιά». Μάλιστα, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα, είχε το όνομα «Σεραφείδιον».

«Βυθισμένη στην πιο βαθιά θλίψη η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρετά με σεβασμό και δέος τον αιώνιο αρχηγό της ομάδας μας, Στέλιο Σεραφείδη. Η μορφή του, η ψυχή του, το αγωνιστικό του πάθος και η προσήλωσή του στην κιτρινόμαυρη ιδέα ταυτίστηκαν με την ίδια την ΑΕΚ. Η ανιδιοτέλειά του απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας. Ο τεράστιος αγώνας που έδωσε για να προλάβει να μπει στο νέο μας γήπεδο μπορεί τυπικά να μην δικαιώθηκε, αλλά η ψυχή του θα ζει αιώνια ανάμεσά μας και θα υπάρχει σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Όπως αιώνιοι ήταν οι αγώνες που έδωσε για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο της ομάδας μας, την οποία αγάπησε περισσότερο και από τη ζωή του. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι συμπαίκτες του και ολόκληρος ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ΑΕΚ καθώς και το ποδοσφαιρικό τμήμα αποχαιρετούν τον ηγέτη της ομάδας μας και απευθύνουν τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει η ανάρτηση της ΑΕΚ στα social media.Μελισσανίδης: «Η μεγάλη μας ομάδα έχασε τον ηγέτη της»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλοντας να τον τιμήσει για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα, έβαλε τη μορφή του σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες της «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά» και ο διοικητικός ηγέτη της Ένωσης τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα.

«Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ είναι από σήμερα ορφανή. Η μεγάλη μας ομάδα έχασε τον ηγέτη της! Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι για την απώλεια αυτού του γίγαντα που τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ και σε ολόκληρη τη διαδρομή του ανέδειξε την ιστορία της με το δικό του μοναδικό τρόπο ειλικρίνειας και ανιδιοτέλειας.
Η μορφή σου θα κυριαρχεί αιώνια στο γήπεδό μας που θα είναι το δικό σου σπίτι από εδώ και πέρα! Καλό ταξίδι, φίλε μου Στέλιο! Καλό ταξίδι, αρχηγέ των αρχηγών της ΑΕΚ!»


Ο Στέλιος Σεραφείδης είχε προβλήματα υγείας και είχε πάρει τον Σεπτέμβριο εξιτήριο από το νοσοκομείο «Υγεία» και πήγε αμέσως στο γήπεδο για να δει την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Στέλιος Σεραφείδης φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 1953 μέχρι το 1972, μετρώντας 243 συμμετοχές και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρα υπήρξε ο προπονητής τερματοφυλάκων στην Ένωση (μέχρι το 1995), συνέχισε στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες