1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Ποδαρικό με το δεξί για την ΑΕΚ (video)

Super League Interwetten: Ποδαρικό με το δεξί για την ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2022 19:13
Η ΑΕΚ πέρασε με το εύκολο 2-0 από την έδρα της Λαμίας και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2022, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη ήττα από τον ΟΦΗ. Γκαρσία (29’) και Άμραμπατ (83’) τα γκολ για την «Ένωση», που είχε φάσεις και για τρίτο γκολ, σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία ο Αραμπούλι για το 1-1.

Μια ημέρα μετά το θάνατο του Στέλιου Σεραφίδη που βύθισε σε πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ, η «Ένωση» τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του παλαίμαχου τερματοφύλακα της, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας στην Φθιώτιδα.Οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές ελέω των προβλημάτων που έχουν προκύψει στις τάξεις της ομάδας και άργησαν να βρουν τα πατήματα τους. Μάλιστα στο 2’ κινδύνευσαν με το 1-0 όταν από λάθος του Μήτογλου, ο Νούνιες έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να διώξει στη γωνία του. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι παίκτες του Γιαννίκη ανέβαζαν την απόδοση τους, απείλησαν για πρώτη φορά στο 12’ με άστοχο πλασέ του Γκαρσία και τελικά βρήκαν τη λύση από στατική φάση στο 28’. Μετά από κόρνερ του Μάνταλου, οι γηπεδούχοι απομάκρυναν αλλά η μπάλα βρέθηκε στον Γκαρσία κι αυτός με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πατούν καλύτερα, απείλησαν με Σιμάνσκι (33’) και Άμραμπατ (35’) για ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο 45’ κινδύνευσαν με την ισοφάριση, όταν μετά από κόρνερ ο Τζανδάρης έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα και στην επανάληψη, πίεζε ψηλά τους γηπεδούχους, προκαλώντας τους σε πολλές λάθος μεταβιβάσεις και είχαν καλές στιγμές με Σιμάνσκι, Άμραμπατ και Μάνταλο για ένα δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το παιχνίδι. Αυτό δεν ήρθε και στο 67’ η Λαμία «άγγιξε» την ισοφάριση με τον Αραμπούλι, ο οποίος βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Τσιντώντα αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η «Ένωση» γλίτωσε το 1-1 και στο 83’ «σφράγισε» τη νίκη με τον Άμραμπατ. Μετά από αντεπίθεση, ο Γέφτιτς επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Σαράνοφ, αυτός απέκρουσε αλλά ο Άμραμπατ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαδικαστικά τα εναπομείναντα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με Γέφτιτς και Μοχαμάντι για ένα τρίτο γκολ. Αυτό δεν ήρθε αλλά το τελικό 2-0 επέτρεψε στην ΑΕΚ να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και να μειώσει προσωρινά στο -8 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Τα στιγμιότυπα:




Οι δηλώσεις:




Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες