Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος για εξτρέμ ο Λαρίν - Σενάρια για Ντε Σάνκτις σε θέση τεχνικού διευθυντή

Ολυμπιακός: Πρώτος στόχος για εξτρέμ ο Λαρίν - Σενάρια για Ντε Σάνκτις σε θέση τεχνικού διευθυντή

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
6/6/2022 13:21
O Κάιλ Λαρίν φέρεται πως είναι ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού για ενίσχυση στα εξτρέμ, την στιγμή που υπάρχει σενάριο για προσέγγιση του παλαίμαχου γκολκίπερ, Μόργκαν Νε Σάνκτις ώστε να αναλάβει χρέη τεχνικού ΄η αθλητικού διευθυντή.

Δεδομένα για εξτρέμ -εκτός από μπακ- θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, με μεγάλη πιθανότητα αυτοί να είναι δύο. Αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά από το αν θα παραμείνουν οι Μασούρας, τον οποίο έχει στο στόχαστρό της η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπόρ, και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, τους οποίους ο Μαρτίνς θέλει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, σε αντίθεση με τον Ονιεκούρου που εδώ και καιρό έχει τεθεί εκτός πλάνων και αναζητείται ομάδα να τον αγοράσει ή έστω να τον δανειστεί. Άγνωστο επίσης παραμένει το μέλλον του Ρόνι Λόπες, ο οποίος είχε αναλαμπές μεν στο τέλος της σεζόν, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει την τεράστια ρήτρα που απαιτείται για αγορά του, αλλά αν βρεθεί φόρμουλα νέου δανεισμού ίσως υπάρξει πιθανότητα παραμονής του. Άγνωστο και το αν θα βρουν θέση στην ομάδα οι Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς, οι οποίοι θα είναι κανονικά στου Ρέντη στις 14 Ιουνίου που ξεκινά η προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα ήδη έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό αρκετά ονόματα, όπως του Κροάτη Μούριτς της Ριέκα και του Μαντσίνι του Άρη, αλλά αυτό που έχει ξεχωρίσει είναι του Καναδού Κάιλ Λάριν, που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο Καναδός εξτρέμ, που ήδη έφυγε από την Πόλη ώστε να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα, φαίνεται πως έχει προτεραιότητα να βρει πρόταση από την Premier League, όμως και ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του διαπραγματευτικά όπλα, όμως την ενδεχόμενη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, που αποτελεί τον πρώτο μεγάλο στόχο της επόμενης σεζόν.

Ο διεθνής άσος αποχώρησε από την Μπεσίκτας, στην οποία έπαιρνε 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως, επειδή ζήτησε 2 εκατ. ευρώ και αυτό φαίνεται πως είναι το κασέ που ψάχνει αυτή την περίοδο.

Την ίδια στιγμή πάντως «τρέχει» παράλληλα και το θέμα του Ελ Αραμπί, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα στην τελική πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός για ανανέωση συμβολαίου κι έτσι ίσως στους «ερυθρόλευκους» περιμένουν να λυθεί πρώτα το ζήτημα του επιθετικού για να οργανώσουν το πως θα ξοδέψουν το μεταγραφικό τους μπάτζετ.

Ντε Σάνκτις στο «κάδρο»

Όσον αφορά άλλα πόστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα φέρεται πως έχει παρθεί η απόφαση για πρόσληψη ενός ανθρώπου σε πόστο τεχνικού ή αθλητικού διευθυντή, που θα έχει οργανωτικό ρόλο και στον Ολυμπιακό Β' αλλά και στα της ακαδημίας της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζεται η περίπτωση του παλαίμαχου γκολκίπερ των Γιουβέντους, Ρόμα, Νάπολι -μεταξύ άλλων- Μόργκαν Ντε Σάνκτις. Ο 45χρονος Ιταλός αποχώρησε από την Ρόμα τον Φεβρουάριο, μετά από μία πενταετία που εργάστηκε εκεί ως τιμ μάνατζερ και στη συνέχεια ως βοηθός του τεχνικού διευθυντή Τιάγκο Πίντο.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες